Technika odloženého orgasmu zajistí silné vyvrcholení

Edging prý zajišťuje neuvěřitelně dobré orgasmy. Proto chceme tuto techniku ​​odloženého orgasmu všem doporučit. Zde zjistíte, jak můžete dosáhnout neuvěřitelně dobrých vyvrcholení.

Chcete s partnerem zažít ještě úžasnější orgasmy? Pak jste na správném místě. A malý spoiler: technika sexu je ideální i pro sólo sex, tedy masturbaci.

Co je edging

V tomto případě jde o kontrolu orgasmu. A je opravdu překvapivé, že tuto techniku ​​sexu nepoužívají všichni, protože efekt je neuvěřitelně dobrý. Sotva existuje orgasmus, který by byl tak úžasný jako ten, kterého můžete dosáhnout pomocí edgingu.

Pokud jste si mysleli, že můžete dosáhnout orgasmu jeho oddálením, vězte, že možností je mnohem víc!

Jak to funguje?

Hranice nebo ovládání vlastního orgasmu je užitečné, když jeden z vás potřebuje více času než druhý. V těchto případech se také často používá edging. To znamená: Kdykoli si myslíte, že už to nevydržíte a přichází orgasmus, držíte se na uzdě, aby partner získal více času.

Tuto techniku ​​byste však měli používat pouze v případě, že jeden z partnerů není snadno vzrušitelný. Protože edging může být mnohem víc než jen zdvořilá ohleduplnost k druhému člověku. I když to vyžaduje hodně kontroly a disciplíny – konec konců, musíte se zastavit, když je to nejlepší – můžete přesně to využít k tomu, aby byl sex ještě lepší. Z následujícího důvodu: Pokud své vzrušení několikrát potlačíte, může se dále budovat a zvyšovat. Když konečně dosáhnete orgasmu, je to mnohem úžasnější než obvykle.

Edging v páru

Noc lásky, jako je tato, může být velmi dlouhá, a to je dobře. Takže si dejte rychlovku, pokud na to máte chuť, ale jinak berte sex jako něco, na co si uděláte čas. Nechte své vzrušení narůstat pomalu a věnujte dostatek času vzájemnému hýčkání. Koneckonců, předehra slouží k tomu, aby se vaše tělo napumpovalo všemi způsoby, abyste nemohli myslet na nic jiného než na sex. (Také si pročistíte hlavu po stresujícím dni, který často snižuje chuť na sex). Oddalujte okamžik penetrace a jděte na to pomalu. Tímto způsobem se oba ještě více rozpálíte a už se nemůžete dočkat.

Společné cvičení pomáhá

Cvičte se svým partnerem v rozpoznávání, kde je „bod, odkud není návratu“, tedy kdy jeden z vás dojde k vyvrcholení. Pak se krátce předtím společně zastavte. Nehýbejte se a věnujte pozornost svému dechu a svému tělu. Tento okamžik může být skvělý. Užij si to!

Cvičte tyto přestávky, dokud nebudete moci oddálit svůj orgasmus tak dlouho, že se napětí stane téměř nesnesitelným. Protože právě tato metoda vám na konci zaručí obzvlášť intenzivní orgasmus.

Buďte ohleduplní

Buďte k sobě féroví. Pokud se jeden drží zpátky, ale druhý nedodržuje disciplínu, je to sobecké. Předběhnout partnera, dát volný průchod svému vyvrcholení a druhého nechat na holičkách, je velmi neohleduplný. Jestliže už nedokážete udržet vyvrcholení na uzdě, měli byste to partnerovi naznačit, aby mohl také dojít do cíle. Jinak může být člověk, který odchází s prázdnýma rukama, velmi frustrovaný.

Limity při masturbaci

Metoda edgingu je také perfektní pro sex bez partnera. Protože i sólový orgasmus má potenciál ke zlepšení. Stimulace hračkami nebo rukama by měla jít pouze do určitého bodu a poté na chvíli přestaňte. Ovládat se samozřejmě můžete i při masturbaci, a zvyšovat tak napětí a vzrušení, dokud nedosáhnete orgasmu. A to by také mělo dopadnout opravdu dobře. Vyzkoušejte to!

Zdroj: www.healthline.com/health/healthy-sex/edging-orgasm-control, názory autora







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat