Pumpa na klitoris vás doslova vystřelí z kecek

Vakuovou pumpu pro muže znáte, ale co tu ženskou? V současnosti patří k velmi oblíbeným erotickým pomůckám, které vás doslova vystřelí z kecek! Co všechno díky ní můžete zažít?

Vakuové pumpy pro dámy jsou čím dál populárnějším pomocníkem pro dosažení intenzivnějších pocitů při milování, a dokonce i několikanásobných orgasmů. Při správném použití může pumpa určená nejen pro klitoris zlepšit sexuální život, zintenzivnit vyvrcholení a poskytnout vám zcela nový typ pocitu (1).

Jak se pumpa používá?

Vakuovou pumpu jednoduše přiložíte do svého klína nebo na bradavky a pomocí balonku odsajete vzduch. Tím dojde k prokrvení požadovaných partií a zvýšení jejich citlivosti. Některé vakuové pumpy jsou navíc vybaveny vibrátorem, který má za úkol zvýšit potěšení. S vakuovou pumpou můžete zvětšit objem svých ňader, velikost bradavek i genitálií a užít si mnohem intenzivnější rozkoš (2).

Délka rozkoše

Klitorální pumpy jsou obecně docela bezpečné, pokud si přečtete pokyny dodané s produktem a vyhnete se bolestivým místům nebo narušené kůži. Většina pump je manuálních, takže máte úplnou kontrolu nad sáním. Je však třeba uvést, že velmi příležitostně může příliš dlouhé používání pumpy způsobit poškození tkáně, takže je prvotně nutné zjistit, kde je vypouštěcí ventil. Tento ventil rychle uvolní veškerý tlak ve vakuu, když se při pumpování necháte trochu unést. Jinak se není třeba ničeho bá (2)t.

Výrazně se doporučuje na přísavky nanést malé množství lubrikantu na vodní bázi, aby se předešlo tření. Jakmile je kalíšek na svém místě, můžete začít používat přiloženou pumpičku. Postupujte pomalu, zkoumejte svoje pocity a pumpu v rámci jednoho použití nezaměstnávejte déle než deset minut v kuse. Nadměrné pumpování totiž může způsobit bolest (2).

Silnější prožitky a vetší porce extáze

Pokud k tomu skutečně dojde, okamžitě s veškerou aktivitou přestaňte a použijte již zmíněný vypouštěcí ventil. V opačném případě se pusťte do jiných sexuálních aktivit. Kupříkladu klitoris (3) je plný nervových zakončení (má jich přes 8 000) a pumpa výrazně zvyšuje jeho citlivost, takže něžná stimulace tohoto knoflíku slasti po odstranění pumpy vás přenese do erotické nirvány.

Kolik to stojí?

Vakuové pumpy pro ženy se dodávají v různých tvarech a velikostech a jejich cena je příznivá. Za jednu zaplatíte něco okolo pěti šesti set korun a výše. Držte se renomovaných značek a vybírejte z již prověřených obchodů (2). Mějte na paměti, že prakticky všechny tradiční pumpy jsou vyrobeny ze silikonu (včetně ručních i vibračních pump), proto jsou flexibilní, měkké a pohodlné na používání. Silikon je také neporézní, což znamená, že je super hygienický. Pokud po každém použití pumpu důkladně umyjete, nemusíte se bát bakterií (4).

Zdroje: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28899827/, (2) názor autora, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3175415/, (4) www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK44788/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat