Komentáře k článku

Avatar
Avatar
František Jílka 28.09.2020

Jakmile přinesu čerstvý chléb. nakrájím jej na krajíčky. čtyři si nechám v igelitovém sáčku. ty mě spolehlivě vydrží do druhého dne. Zbytek v igelitových uložím do mrazáku. Při ohřátí v mikrovlnce nebo v troubě je opět jako čerstvý, spotřebuju všechen a žádný nemusím vhazovat. Když jej včas vyndáte z mrazáku nemusíte jej ani nahřívat.

Avatar
František Jílek,Plzen-Radčice, 603308495 František Jílka 28.09.2020

Dělám to taky,je možno kontakt?Děkuji

Avatar
M 28.09.2020

Dobra, ale kde sezenu rimsky pekac s dirkovanym vickem?Nema autorka nejaky napad ?

Avatar
Martina 28.09.2020

Nevyhazuji...opekam krajicky v toustovaci a nebo delam tousty

Avatar
Eva 28.09.2020

Kupuji kvalitni chleba od pekařů a balím do utěrky a do igel.sáčku,vydrží do posledního krajíčku.

Avatar
Marcela 28.09.2020

Suchý chléb nevyhazuji. Dávám přátelům pro slepice a na oplátku mám od nich čerstvá vejce.

Avatar
Eva 28.09.2020

Jo, tip je to "hezký" ale kde se dá koupit? vámi uváděný chytrý chlebník – takzvaný římský hrnec z kameniny s dírkovaným víčkem? myslím, že by jste si měli ověřit, zda něco takového existuje a je k "sehnání", já to totiž nikde "nenašla" klasické římské hrnce/pekáče jsou ale nemají dírkované víčko.

Avatar
Radka 28.09.2020

Také peču doma a nezůstává nic

Avatar
Božena 28.09.2020

Peču domácí, nikdy nezůstane

Avatar
Jana 28.09.2020

Zbytek chleba na topinky, případný zbytek patky sousedovi pro zvířectvo.

Avatar
Bohouš 28.09.2020

Rohlíky nebo housky ohřeji chvilku nad topinkovačem a jsou krásně křupavé jako u pekaře.

Avatar
Karla 28.09.2020

Nosím konikům,kacenam a něco sní domácí zvířátka

Avatar
Jarka 28.09.2020

Chleba mám moc ráda ale čerství . Krmime se zbytky kachny a labute

Avatar
Jarka 28.09.2020

Rohlíky usuším a pomelu na strouhanku a chleba buď kostičky upeču v troubě do polévek, nebo na topinky a chléb ve vajíčku, nebo nasuším sousedce pro slepice a pak dostanu levná vajíčka...

Avatar
Mirana 28.09.2020

Zbylý chléb nakrájíme na kostky, ususim a zahušťují guláš, nebo uvařím výbornou česneku 🙋

Avatar
Pavluša 28.09.2020

Teda akorát ten “římský chlebník” jsem nenašla

Avatar
Mila Pavluša 28.09.2020

Já také ne

Avatar
Medvedice Pavluša 28.09.2020

https://www.4home.cz/kela-keramicky-chlebnik-salena,-bila/?utm_source=biano.cz&utm_medium=cpc&utm_content=111510605&utm_campaign=biano%2Bchlebniky-a-osatky&utm_term=11eb0153-8f24-b5b4-8384-e2358f90c12b

Avatar
Pavluša Pavluša 29.09.2020

Děkuji Medvedice

Avatar
Vera 27.09.2020

Existuje spousta pekáren a pekařství a milion druhů chleba. Málokterý chléb přežije jeden týden. Chléb už nekupuji, jednou v týdnu si upeču doma, svůj, z žitného kvásku. Ten spotřebuji za cca pět dnů. Netvrdne, neplesniví.

Avatar
Anna 27.09.2020

Když nám zbyde nějaké pečivo, tak ho dávám slepičkám a králíčkům

Avatar
Iva 27.09.2020

Žádné potraviny nevyhazuju,vůbec mám málo odpadků

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat