Pravidla líčení když nosíte brýle

Brýle na kráse neubírají, naopak! Jak je efektivně sladit s líčením, abyste vypadali naprosto skvěle? Vsaďte na tekuté linky, měkké tužky, dva odstíny korektoru a kleštičky na řasy.

Brýle už se dávno nenosí jen z nutnosti. Představují klíčový prvek osobního stylu i atraktivní módní doplněk, který zvýrazňuje obličej a dodává celkovému vzhledu jedinečný šarm. Výběr lichotivého tvaru je samozřejmě zásadní, ale stejně důležité je i správné nalíčení, které se s brýlemi perfektně sladí.

Oči jako okno do duše

„Brýle přitahují pozornost k vašim očím, a proto je nechte vyniknout make-upem, díky kterému se doslova rozzáří,“ radí australská vizážistka Vic Anderson „Použijte buď tekuté oční linky pro ostré úhly nebo měkčí tužku, kterou lze snadno rozetřít, když nemáte moc času. Potom si řasy natočte pomocí kleštiček, zvláště pokud jsou dlouhé, aby se při mrkání nedotýkaly čoček,“ dodává tato expertka.

Rozjasněte to

Čočky v brýlích mohou vrhat nežádoucí stíny, takže tmavé kruhy pod očima bývají trochu výraznější. Chcete-li to „rozbít“, vsaďte na dva odstíny korektoru. „Nejprve naneste ten tmavší s teplejším podtónem, protože tmavé kruhy zneutralizuje. Po jeho nanesení přidejte světlejší odstín, co zesvětlí celou podoční oblast a dodá svěžejší vzhled,“ doporučuje zase australský vizážista Michael Brown.

Už žádné zapatlané obroučky

„Jednou z hlavních starostí žen je, aby se zvláště v horkém počasí make-up nepřenesl na obroučky. Volte vždy ten matný a následně ho zafixujte pudrem. Díky tomu se udrží tam, kde má být,“ říká Michael Brown a přidává ještě jedno obecné pravidlo. „Nosíte-li výrazné obroučky, je lepší mít obočí s měkčím, přirozeným a zaobleným vzhledem. U těch minimalistických můžete mít obočí výraznější, všechno tím lépe vynikne,“ dodává zmíněný vizážista.

Zdroj: www.houseofwellness.com.au/beauty/makeup-glasses







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden mohou být pro vás vztahy trochu náročné. Mars, váš vládce, je v kvadratuře s Venuší, což může přinést napětí a nedorozumění ve vašem milostném životě. Buďte trpěliví a snažte se vyhýbat zbytečným konfliktům. J... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:22
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:29
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:14
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat