Komentáře k článku

Avatar
Avatar
kory 20.08.2018

Dobrý den, používáte někdo bio dekorativní kosmetiku? Nebo alespon bio řasenku? Budu ráda, ža doporučení kvalitní bio dekorativní kosmetiky, hlavně řasenky.

Avatar
Doryy kory 25.08.2018

Ahoj, můžu doporučit Řasenku Vegan volume BIO, VEG od značky Benecos. Je to certifikovaná dekorativní kosmetika.

Avatar
PepePetula 16.02.2018

Sama jsem si neodličováním řasy polámala,lenost :/ ted uz vim,ze to je blbost..Nalepovaci rasy se mi libi,ale musí působit prirozeneji

Já sem pedant na odličovani a vyměnu a pujčovani a řasy mam od přirody hezky<3

Avatar
helus 01.02.2018

Nalepovací řasy bych nechtěla.

Avatar
Amanita Pantherina 31.01.2018

Řasy mám dlouhé, ale světlé. Nalepovací řasy jsem měla párkrát na ples, ale nikdy jsem si je nelepila sama. Vypadalo to dobře. Na běžné nošení by to nebylo. Poslední dobou mám na řasenky smůlu, ta, co jsem dostala na vánoce dělá o 100% větší objem, ale za půl dne opadává, škoda. Při pěstění řas je důležité nekapnout si ten ricinový olej do oka.:-)

Avatar
konatovka 31.01.2018

Nalepovací řasy nenosím, protože mám dlouhé a husté moje.;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat