Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Josef 17.03.2017

Paní Křížková, uvádíte, že: "Již 1,5 hrnku VAŘENÝCH ovesných vloček týdně sníží riziko infarktu až o 10 % a snižuje cholesterol až o 5 %.". Znamená to, že SYROVÉ vločky tento příznivý efekt nemají? Mohla byste prosím v tomto smyslu tu informaci upřesnit? Děkuji předem. Odjakživa si totiž připravuju vločky tím unikátním způsobem zasyrova jako ten geniální švýcarský dochtor, určitě se to musel nějak domáknout a obšlehl to ode mně!!! Dělám to tak proto, abych zachoval vitamíny, enzymy a další látky, které se varem ničí. Pokud ale vím, tak cca 8 milionů Čechů dává přednost tomuto jednoduššímu a SNAD - jak jsem si doposud myslel - i zdravějšímu unikátnímu způsobu (Večer namočím, ráno dochutím a sním). Po přečtení Vašeho článku ale mám pochybnost, zda syrové vločky mají také ten příznivý efekt na snížení rizika infarktu a cholesterolu, jako ty vařené. Také jsem zaslechl informaci, že Evropská komise připravuje směrnici, podle které každý, kdo si připraví vločky podle metody Dr. Birchera, bude povinen mu poslat za každou takto připravenou snídani 2 koruny, protože je to jeho duševní vlastnictví. Budou prý na to chodit kontroly! Tak snad paní komisařka Jourová zasáhne a vyjedná pro nás v tomto případě výjimku z dodržování evropských hodnot, nerad bych se stěhoval z Evropy někam za Ural, nebo do Lybie, jak to chce pro takové zločince, kteří evropské hodnoty a právo šaríja nerespektují, prosadit.

Avatar
snegurka 17.03.2017

Pro mě domácí vločky jsou nejlepší. Nějaký prášek ze sáčku nemusím.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat