Diskuse na téma Máte tipy na přírodní podporu zdraví kloubů pro psa?

Ahoj, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s krmivy pro psy, které jsou zaměřené na zdraví kloubů. Můj pes začal mít občas problémy s pohybem a chtěla bych mu nějakou výživovou podporu, která by mu pomohla. Něco na přírodní bázi, co by bylo šetrné, ale účinné. Máte nějaké tipy na granule nebo doplňky, které by mu mohly pomoci? Co funguje vám? Díky za doporučení!

Karolína 10.04.2025

Ahoj, já bych ti doporučila granule na míru, které jsou skvělé pro podporu kloubů a celkového zdraví psů. Používáme je pro našeho pejska, který měl také občas problémy s pohybem, a musím říct, že se zlepšil. Když vybereš ty správné, tak mají vysoký obsah kvalitních surovin, bez obilovin, což je důležité, a navíc jsou obohacené o přírodní složky podporující zdraví kloubů. Za nás už klasický pytlový granule z obchodu nekupujeme :)

Valerie Karolína včera 12:34

Přidávám se, máme granule na míru pro našeho pejska, který měl občas problémy s pohybem, a změna je fakt viditelná! Navíc jsou obohacené o přírodní složky na podporu kloubů, takže pro psy s takovými potížemi úplně ideální. Jsem moc spokojená, a hlavně si na nich pochutná.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Lidé narození ve znamení Berana mohou tento týden očekávat dynamické změny, které přinesou nové příležitosti i výzvy. Vaše přirozená energie a odhodlanost budou klíčovými faktory, které vám pomohou překonat případné přek&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat