Diskuse na téma Prodloužení vlasů v Brně

Ahoj holky, chtěla bych si zajít domluvit prodloužení vlasů. Kam v Brně zajít, abych měla jistotu, že se vlasům nic nestane? Pochopila jsem, že pak budu muset chodit na nějaké posouvání nebo co, tak se mi nechce nikam dojíždět.

pesto85 14.12.2024

My máme se ségrou rády salon galapa, žádný problém nikdy nebyl :)

hrabik33 11.12.2024

já chodím do toho studia co je na Grohové, jsou tam milí a šikovní

malarwen 09.12.2024

Tak ony jsou metody prodložení, kterými vlasy spálit ani nejde. Tak si vyber některou z těchto metod a máš jistotu

Makouš malarwen 09.12.2024

Aha, no já jsem se o těch metodách chtěla poradit v tom salonu, ještě jsem na tom nikdy nebyla.

malarwen malarwen 10.12.2024

Tak třeba metodou clip in se nedá nic zkazit, to si můžeš udělat i ty sama doma. Jen si koupíš vlasy a u toho máš rovnou i návod, např. https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/clip-in-vlasy/516-clip-in-pas-z-pravych-vlasu-43cm-rovny-medena.html . Je to jednoduché :)

Makouš malarwen 11.12.2024

To bych si ale musela pokaždé na noc sundávat a zase zpátky nasazovat, jestli to chápu správně. Asi bych raději něco trvalejšího rázu :) každopádně děkuju za tip

malarwen malarwen 13.12.2024

Tak ber microring, na tom se taky nedá nic zkazit, jen se to musí občas posunovat https://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/vlasy-na-micro-ring-easy-loop-remy-aaa-50cm-evropskeho-typu/173-vlasy-pro-metodu-micro-ring-easy-loop-easy-ring-micro-loop-50cm-tmave-hnede.html

hopik32 05.12.2024

nikde ti nezničí vlasy, neboj :) tohle dělají kvalifikovaní lidé

Makouš hopik32 05.12.2024

Paní od nás z paneláku říkala, že jí prodloužení vlasů vlasy spálilo a že už to nikdy zkoušet nebude. Tak se chci ujistit, že se vložím do dobrých rukou.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat