Diskuse na téma Barefoot boty

18. 11. 2024 Tichavka Prosím o radu

Ahoj holky, máte některé zkušenosti s barefoot botkami? Přemýšlím, že bych si teď nějaké pořídila. V poslední době vidím hodně holek co je nosí a celkobě na instagramu čtu, že si je docela chválí. Stojí to fakt za to? Případně doporučili byste mi nějakou konkrétní značku? :-)

Lilianne 08.12.2024

Ahoj, souhlasím s holkama, co psaly do diskuz. Já jsem těch barefootek zkoušela fakt hodně, ale Barefoot Saltic jsou fakt skvélé. Mám je už nějakou dobu a nemůžu si je vynachválit. Mají skvělý minimalistický design, ručně vyrobené z kvalitních materiálů a hlavně jsou neuvěřitelně pohodlné. Pokud hledáš zimní modely, určitě doporučuji, protože mají membránu, takže do nich neteče. A co je super, je, že pokud si je opravdu „prošlapeš“, tak ti vymění podešev za novou – to je podle mě skvělá investice.

Anika 04.12.2024

Za mě jsou taky BF Saltic bezkonkurenční. Nosím je už nějakou dobu a jsou perfektní. Je taky super, že nabízejí výměnu podešve až se jednou prošlape, takže s nima počítám opravdu na dloouho, jsou z prémiové kůže takže jsou pořád jako nové :)

Milena 27.11.2024

Nooo, holky, kdybyste hledaly kvalitní botky pro děti, tak za mě mohu rozhodně doporučit shop https://www.detskaobuvzirafa.cz/ :) Tam mají skvělou nabídku, kvalitní boty, které jsou dokonce doporučeny lékaři :)

kikinkadob 27.11.2024

Hezkej večír. Barefoot boty určitě doporučuju, nosím je už nějakou dobu a jsem moc spokojená. Skvěle podporují přirozený pohyb nohou a jsou neskutečně pohodlné, fakt jako chodit naboso. 😊 Doporučila bych značku Barefoot Saltic, jak už tady psala Ann. Já od nich mám tady tu řadu Vinero. Jsou super, dobře padnou a navíc vypadají stylově. Za mě rozhodně stojí za to.

anastaziaa 25.11.2024

Já jsem moc spokojená s Barefoot Saltic. Mají stylové a kvalitní barefooty ;) navíc je to ruční výroba z kvalitních materiálů a jsou neskutečně pohodlné. Každý mi je navíc chválí :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat