Diskuse na téma Co na lepší soustředění a učení?

Ahoj, maminky, studujete některá dálkově vysokou školu při rodině s malými dětmi? Já se do toho pustila, ale přiznám se, že je to občas pořádná výzva – skloubit učení, děti a všechno ostatní. Někdy mi připadá, že se vůbec nedokážu soustředit nebo si zapamatovat věci, které potřebuju. Máte nějaké tipy na doplňky stravy nebo jiné vychytávky, co vám pomáhají zlepšit soustředění a paměť? Budu moc ráda za jakoukoli radu nebo i povzbuzení! 😊 Díky všem! ❤️

diana27 20.11.2024

Čauky, Úplně tě chápu, skloubit rodinu, děti a školu musí být pořádná výzva, ale už jen to, že ses do toho pustila, je obdivuhodné! Co se týče soustředění a paměti, určitě nejsem jediná, kdo doporučí Guaranu. Mně osobně hodně pomohla. Obsahuje přírodní kofein, který se uvolňuje postupně, takže tě to „nakopne“ na delší dobu, aniž by tě to později vyčerpalo, jako třeba klasická káva. Navíc zlepšuje koncentraci, což je při učení super

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento poslední týden roku 2024 přináší do života Beranů příležitost k reflexi a plánování budoucnosti. Hvězdy naznačují, že je ideální čas zamyslet se nad úspěchy a poučeními z uplynulého roku. Můžete pocítit touhu zásadněji změ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat