Diskuse na téma bílé zuby

Zdravím zde všechny ženy a přicházím s radou, co děláte pro krásně bílé zuby? POužíváte nějaké pasty nebo jaké fígle máte? Budu ráda za jakoukoliv radu. Děkuji!

Sandriskaa dnes 10:48

Ahoj, mám dobrou zkušenost s pastou Opalescence, používám ji už pár měsíců a zuby mám určitě o něco bělejší. Není to sice jako profesionální bělení u zubaře, ale na domácí péči je to super. :)

Tichavka Sandriskaa dnes 11:07

Zdravím! Zkoušela jsem hodně bělících past, ale musím říct, že mi žádná nevybělila zuby tak, jak jsem čekala. Teď uvažuji o profesionálním bělení u zubaře. Pasty jsou spíš na udržení bělosti po bělení.

diana27 Sandriskaa dnes 11:13

Ahoj, mně celkem pomohla pasta Crest 3D White. Její efekt ale není okamžitý, musíš ji používat pravidelně několik týdnů, než si všimneš rozdílu. Dala jsem si ji do košíku na Notino, mají tam většinou dobré ceny a široký výběr.

kikinkadob Sandriskaa dnes 11:14

Z notina objednávám a nikdy mě nenapadlo tam hledat pastu, tak vyzkouším co doporučujete a jsem zvědavá na výsledek :D snad už moje zuby budou vypadat trochu k světu :DD

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 44 v roce 2024 přináší pro Berany spoustu energie a příležitostí k osobnímu růstu. V tomto období se můžete cítit obzvláště motivováni k dosažení svých cílů. Využijte tento nával energie ke krokům vpřed, ale zároveň buďte ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:16
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:14
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:11
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat