Diskuse na téma Jak na voňavé prádlo?

12. 10. 2024 MilaKoutna Prosím o radu

Dobrý večer, prosím o radu, jak mít po vyprání prádlo voňavé? Mám pocit, že skoro nevoní a po žehlení necítím už vůbec nic.

Lilianne 17.11.2024

Dobrý večer, mám stejný problém a dlouho jsem hledala řešení, až jsem narazila na univerzální prací gel od Veniry https://www.venira.cz/venira-univerzalni-praci-gel-1000ml/ a můžu jen doporučit! 😊 Moc krásně voní, ale vůně zůstává v prádle opravdu dlouho, a to i po žehlení. Co mě nejvíc potěšilo, je jeho přírodní složení, které je šetrné jak k pokožce, tak k oblečení. Hodí se na všechny typy prádla a navíc má i antibakteriální účinek. 🌸

Elininka 16.10.2024

Zdravím, taky se přidám do diskuze a počkám na doporučení. Sama jsem zkoušela kde co, ale žádný zázrak to nikdy nebyl.

Agáta Elininka 20.10.2024

Holky, mě skvěle voní přírodní vůně Erbal. je to nádherná a silná vůně, stačí jedno malé víčko, které provoní celou várku prádla, prádlo voní o několik dní po vyprání, když ho beru ze skříně. Vůni koupíte na bellitia.cz.

Havlikova_M Elininka 21.10.2024

Taky používám jejich vůně do pračky a voní krásně. Zkoušela jsem vícero značek, ale tato voní nejlépe a hlavně dlouho vydrží www.bellitia.cz/prirodni-vune-do-bytu/vune-do-pracky/erbal-vune-do-pracky-kasmiri-200-ml.htm

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:28
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:20
200 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:17
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat