Diskuse na téma Oční krém

04. 10. 2024 Elininka Prosím o radu

Dobrý den, napíšete prosím tip na opravdu dobrý oční krém? Jsem mladá, je mi 25 let a mám kruhy pod očima.

Lilianne 17.11.2024

Dobrý den, na kruhy pod očima se mi osvědčila spíš kombinace péče zvenčí i zevnitř. 😊 Zkuste křemelinu od Vitatrendu. Já si objednávám tady tuto https://www.vitatrend.cz/kremelina-vitatrend-500g/ je to přírodní doplněk stravy bohatý na minerály a stopové prvky, který pomáhá zlepšit stav pokožky, vlasů i nehtů. Mně užívání křemeliny viditelně pomohlo zmírnit unavený vzhled a zlepšit pružnost pleti, a to včetně oblasti pod očima. Kromě toho doporučuji lehký hydratační oční krém s obsahem kofeinu nebo vitamínu C. 😊

Denisa5 07.10.2024

Zdravím, já jsem si teď na doporučení kamarádky objednala krém od značky Astrid Hydro Xcell a je skvělý. Krásně mě zbaví kruhů pod očima, otoků a je moc příjemný.

Stella Denisa5 13.10.2024

Holky, dáte mi prosím doporučení na dobrý e-shop, kde bych mohla tento oční krém objednat. Všude na něj čtu velkou chválu a chci ho taky vyzkoušet.

Denisa5 Denisa5 16.10.2024

Tady máte odkaz na e-shop, kdem krém od Astrid objednávám já www.krasa.cz/kosmetika/astrid-ocni-gel-krem-proti-otokum-a-tmavym-kruhum-hydro-x-cell-15-ml.html

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
199 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat