Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, nevíte, prosím, jak bych mohla vyřešit nebo aspoň trochu zlepšit můj problém s řídkými vlasy?
Ahoj, já mám podobný problém a co mi hodně pomohlo, je zaměřit se na podporu vlasů zevnitř. Začala jsem užívat zelený ječmen od Green Ways, který obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a antioxidantů. Díky tomu se mi vlasy zpevnily a začaly růst zdravější a silnější. Zelený ječmen navíc podporuje celkové zdraví, takže jsem si všimla i zlepšení pleti a více energie. 😊 Mně se to osvědčilo hlavně při dlouhodobějším užívání.
Možná nějaké doplňky stravy by mohly pomoct? Ale popravdě nevím, já nic neužívám.
Pokud je máš řídké na podkladě genetiky, tak ti doplňky stravy moc nepomůžou. Ale můžeš si je zahustit clipy. Když se dobře nasadí, nejde to vůbec poznat. Třeba clip vlasy levne mají kvalitní clipy, tka se můžeš podívat na jejich stránky a uvidíš.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.