Diskuse na téma Pleťová kosmetika

17. 08. 2024 Elininka Prosím o radu

Zdravím, jak jste na tom s kosmetikou na pleť? Máte klasické produkty z drogérie nebo používáte spíš korejskou kosmetiku?

Majka 19.08.2024

Zdravím, korejskou kosmetiku jsem zkoušela, ale není to nic pro moji pleť. Při používání jsem měla pleť nehezkou, dělaly se mi pupínky a celkově byl stav pleti. Hrůza. Někde jsem pak četla, že korejská kosmetika není pro každého a pleť není zvyklá na tolik látek najednou. Pak jsem si koupila českou klasiku Astrid a teď jsem s pletí maximálně spokojená.

Barbora 23.08.2024

Taky nemám s korejskou kosmetikou dobré zkušenosti! Taky se mi po ní zhoršila pleť a už ji nechci nikdy ani vidět :D Astrid je česká klasika a pleť ji krásně snáší a je mladistvější a zářivější, takže ji doporučím. Teď jsem zkusila jejich kosmetiku Hydro X-cell a doporučím tento jejich krém www.tetadrogerie.cz/eshop/katalog/astrid-plet-gel-krem-50ml-hydro-x-cell

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:57
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:42
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat