Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, koukala jsem že existuje peeling proti lupům. Přemýšlím, že bych to vyzkoušela. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Funguje to?
Hezký večír :) No menší množství naneseš na pokožku hlavy a taky do vlasů. Masíruješ do té doby, než se to nezpění a pak opláchneš vlažnou vodou. Potom normálně umyješ vlasy ještě šamponem a přidáš kondicionér.
Je to DUOLOGI od Oriflame. Objednávám si ho z Notina.
Ahoj, děkuju moc. A prozradíš jak se to používá?
Hezký odpoledne :) Já ho používám už několik let. Jsem osobně ráda, že jsem to objevila. Dokonale to osvěží a uvolní pokožku hlavy. Hlavně mi to teda přijde, že je to asi nejúčinnější řešení proti lupům, protože ten peeling to vlastně řeší od základu (pokožky hlavy). Zbavíš se díky tomu všech silikonů a nečistot.
Ahoj, děkuju za odpověď A můžeš mi doporučit nějaký konkrétní co používáš nebo s čím máš zkušenost?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.