Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
ahoj trpim akne a chtela bych se s vami poradit, jestli by jste mi prosim doporucili nejakou masku a peeling proti akne. neco vhodneho co mate vyzkouseneho :) ja uz jsem toho zkusila opravdu hodne i dermatolozka co mi predepsala mi pomohlo jen na chvili (zlepsilo se to) a pak zase zpatky na nulu. diky moc
ahoj, ja jsem v 15ti taky hodne trpela na akne a celkove jsem tu plet mela hroznou. :/ pak mi kamoska doporucila ALTERMED Leciderm je to maska i peeling. výrobce je OMEGA PHARMA a.s , hazim ti sem odkaz: https://www.lekarnalancier.cz/obchod/dermokosmetika/altermed-leciderm-akne-maska-a-peeling-2x100ml aby jsi se mohla lip podivat co ti tu sem vubec pisu..:-) jeste to doma prubezne tak nejak pouzivam, kdyz mam pred nejakou dulezitou udalosti a chci mit cistou a svezi plet :) uz jsi neco vyzkousela i sama?
Ja jsem toho prave vyzkousela uz opravdu hodne ! Vetsinou mi to pomuze, tak nejak ze zacatku a pak se to zase zhorsi. tak nejak po mesici treba. ;*( diky moc za doporuceni tohle jsem jeste nevyzkousela, tak jsem to rovnou objednala! <3 je super ze je to tam i tak dobre rozepsany ten produkt. divala jsem se, co na te lekarne maji jeste v te dermokosmetice a mozna si jeste neco doobjednam. tak uvidime jak to vyzkousim no. :) objednavas od tam normalne?
jojo ja jsem to mela stejne :/ ta plet si vzdycky zvykne na ten pripravek a pak uz to nezabira no .. tak to jsem rada, mne to zabralo hned nejak do 10ti dnu a od te doby super! :) jooo maji tam hrozne dobre veci na tom eshopu a hezky prehledne srovnane!.) ja objednavam jen z teto internetove lekarny vyznam se tam nejlip a mam jen nejlepsi zkusenosti :)
Ahoj a nechtěla jsi třeba vyzkoušet i nějaký ten kosmetický přístroj na akné? Mi třeba hodně pomohl.
Ahoj holky :) Koukám se na Vaši diskuzi o problému s akné. Já jsem též trpěla hodně tvorbou akné a mohu říci,že se mi to velmi zlepšilo. Na jednom veletrhu jsem dostala kontakt na kosmetický salon Dolce Diva v Praze tak jsem si řekla,že bych se konečně mohla zajít poradit s kosmetičkou a začít třeba i na kosmetiku pravidelně docházet. Při první návštěvě salonu se mnou paní kosmetička udelala diagnostiku pleti a probrala se mnou,jak připravky,co bych mela používat tak i jake budeme volit ošetření atd..Chodím tam už delší dobu a mohu říct,že jsem spokojena i s individualnim pristupem a i akne se mi krásně zahojilo. Mohu vřele doporučit!
Jaký přístroj jsi ty zkoušela? Já mám doma Razzy 3 v 1 a s tím jsem spokojená :))))
To já mám teda jen Led Derma Roller, ale jsem s ním taky hodně spokojená a příjde mi, že to opravdu pomáhá líp než jakési krémy.
Mohu se zeptat více na ten přístroj Led derma roller? Pomáhá to opravdu proti akné nebo si myslíte, že záleží i na pleti nebo i na tom jak často ho budete používat?
Já ho tedy používám podle návodu. Což je asi dvakrát nebo třikrát do týdně. Máš různé světelné provedení a každé je trošku na něco jiného, takže si hlavně vyber to, jaké se ti bude nejvíce hodit. Popravdě jsem si ještě koupila přípravek proti akné. Ono tohle všechno máš, ale napsáno v návodu na použití.
za ty peníze co je ten Derma roller se opravdu vyplatí, mi s akné pomohl, mám už doma další dvě hlavice a fakt doporučuju
Osobně jsem měla hrozné problémy s akné, ale byla jsem několikrát na ošetření kalibrovaným pulsním světlem (CPL) přístrojem X-LASE a opravdu mi to pomohlo.
Já jak jsem říkala, tak mám Razzy 3 v 1 a je to taky dobré, ale byl dražší než ten Roller, ale přemýšlím, že bych si koupila i ten :))))
A jak často jsi na to chodila a hlavně kde jsi na to chodila? A pomohlo ti to teda, jo? :-)
Já jsem na tom byla tady - amaryllischeb.cz, ale mají i salon v Praze. Jinak jsem na to chodila jednou týdně a zabralo to.
Zase popravdě na co by ti byly oba dva přístroje? Ten Razzy je asi lepší a taky na stejné věci ne?
Tak to by mi osobně spíše vyhovoval ten pražský salon :-) právě mám hrozné problémy a nevím jak se jich už zbavit, žádné vodičky ani čistění pleti mi nepomáhá :-(
Ahoj holky, prosím máte nějaké zkušenosti s dekorativní kosmetikou Lambré? Opravdu vydrží celý den? Díky za info
Ahoj, používám od Lambre oční stíny a jsem moc spokojená:-)
jj já od lambre objednávám i pleťovou kosmetiku a super
Holky a vy si myslíte, že ty kosmetické přístoje jsou opravdu tak dobré a pomáhají?
www.pust.cz
A bolel ten zákrok nějak?
Ne, nebolelo to skoro vůbec.
Právě přemýšlím už delší dobu, že na to půjdu, ale nemůžu se pořád odhodlat :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
První týden roku 2025 přináší do vašeho milostného života čerstvou energii. Pokud jste ve vztahu, můžete očekávat zvýšenou komunikaci a nové společné závazky, které posílí vaše pouto. Nezadaní Berani mohou potkat někoho, ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.