Diskuse na téma Doplňky stravy po čtyřicítce

Dobrý večer, ženský - užíváte nějaké doplňky stravy po čtyřicítce? Co byste doporučily?

Avatar
Avatar
Ella789 17.06.2024

Zdravím, já nedám dopustit na Orcacollagen. Ten obsahuje navíc kromě kolagenu ještě kyselinu hyaluronovou, Zinek, Biotin, vitamín C ..., takže není potřeba užívat nic dalšího a člověk ušetří. No a kolagen užívat je nutnost, protože tělo ho s věkem ztrácí a je potřeba ho dodávat, aby byla vypnutá pleť a taky kvalitní vlasy a nehty, no a taky jako výživa pro klouby.

Avatar
Martina J. 21.06.2024

To je fakt, užívat kolagen je nutnost! Sama ho užívám skoro 10 let a hodně kolegyněk už se mě ptalo, co dělám, že mám tak krásnou pleť :)

Avatar
Soňulka 23.06.2024

Holky, no a zrovna Orcacollagen je TOP! Je totiž nabitý účinnými látkami a ten efekt na pleti (a nejen na ni) je fakt znát. Největší plus je, že se nedělají další vrásky a zmírní se ty stávající, no a pak hydratace. Navíc mají promyšlené i členství, díky kterému se dostanete na nejnižší cenu za kolagen na trhu, máte dopravu zdarma, každý měsíc automatickou objednávku ... Mrkněte sama www.orcacollagen.cz

Avatar
Dejzi 14.07.2024

Co se kolagenu týče je dobré ho brát především i na klouby. Já doporučuju ještě užívat kyselinu hyaluronovou a elastin. Ta je také na pokožku, ale pomáhá stejně jako kolagen na klouby, vazy, vnitřní orgány atd. Elastin je super na cévy, žíly, elasticitu pokožky a pleti. Užívám odsud https://shop.n-medical.cz/ a naprostá spokojenost.

Avatar
Martule Dejzi 22.07.2024

Super tip, moc děkuji. Mě to řekl i doktor, abych začala užívat KH a nebo kolagen. Kolagen jsem si už našla a u kyseliny jsem pořád nevěděla jakou zvolit. Klidně investuji, pokud je kvalitní a dle toho co jsem se načetla na stránkách, vypadá velmi dobře.

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Týden 43 roku 2024 bude pro Berany plný energie a příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá dostatek odvahy a sebedůvěry ke zvládnutí výzev, které vás čekají v pracovním i osobním životě.Tento týden se můžete tě&... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat