Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, pokoušíme se už nějakou dobu o miminko, ale nedaří se :( Bojím se, že je u mě nebo partnera problém. Na jakou kliniku se obrátit, kde dělají důkladná vyšetření a pomůžou?
Tento test provádějí z krve, takže jde o odběr krve, nic složitého. A o peníze jim nešlo - s partnerem jsme od začátku měli fakt pocit, že jim na nás záleží a že opravdu chtějí pomoci. Určitě jim nešlo jen o to vydělávat, to podle mě klinika Repromeda nemá zapotřebí.
Holky a test se provádí z čeho? Jde o odběr krve nebo to je něco složitějšího? A měla jste prosím u nich pocit, že chtějí pomoct nebo šlo spíš o to, aby jste tam nechali co nejvíc peněz?
Zdravím, my se obrátili na kliniku Repromeda - měli jsme s manželem stejný problém. No a na klinice nám doporučili nejprve provést genetickou diagnostiku a udělat důkladné testy, na základě kterých nám doporučí to nejlepší pro nás. My jsme si nemysleli, že by bylo něco v nepořádku, ale až testy ukázaly, že byl problém u manžela. Co si pamatuju - dělali nám i test PANDA: www.repromeda.cz/prekoncepcni-geneticke-vysetreni/#panda-carrier Otěhotnět se mě podařilo naštěstí hodně rychle, jsou tam prostě odborníci.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.