Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, maminky - poradíte - je v Praze dobrá anglicko-česká školka? Kde máte dobrou zkušenost s přístupem k dětem a s výukou angličtiny?
Holky, ta výuka angličtiny mě zaujala. Trochu jsem pátrala a zjistila jsem, že ji ve školce vyučují rodilý mluvčí, takže děti budou mít i dobrou úroveň výslovnosti. Sama jsem chtěla syna dát příští rok do státní školky, ale určitě ho dám do této školky, protože se učit angůlicky už ve školce mi přijde úžasné.
Holky, tuto školku jsem neznala, ale má fakt dobré reference - maminky si j moc chválí.
Zdravím, mrkněte se na školku Trojská labuť - nabízí jak česko-anglickou školku, tak anglickou. Mě právě do té anglické chodí dcerka a jsme tam moc spokojení jak s výukou angličtiny, tak s přístupem učitelek.
Zdravím, taky si s dovolením počkám na doporučení. Samotnou by mě to moc zajímalo :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.