Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, potřebovala bych doporučení na černou barvu na vlasy. Tu, kterou jsem používala přestali vyrábět. Tak jsem potom zkoušela několik dalších a můžu říct, že to teda byla hrůza. Strašně rychle zajde a já jak blázen musím kupovat stále další balení a furt dokola barvit.
Moc doporučuju rostlinné barvy Khadi, od té doby co je používám tak mám vlasy zdravé a lesklé a konečně mi taky začaly hezky růst :)
Dívám se na jejich stránky a vypadá to moc dobře. Kryjí ty barvy dostatečně, mám už šediny tak se raději ptám, odstíny jinak mají moc hezké :)
Ja používám klasicky tuhle https://www.notino.cz/schwarzkopf/perfect-mousse-permanentni-barva-na-vlasy/ z mojí zkušenosti vydrží relativně dlouho a co říkaly kamarádky, tak je vhodná i pro asi všechny typy pokožky.
myslíš, že je dobrá i na klasické zabravování šedin?
Řekla bych, že ano. Vydrží fakt dlouho všude jinde na vlasech, takže by měla i v částech, kde vlasy začínají nejčastěji šedivět.
Zdravím, pokud můžu doporučit ze své zkušenosti - mě maximálně vyhovuje barva na vlasy Sanotint. Jde o šetrnou barvu, která je složená z 94,5 % z přírodních látek. Je hodně šetrná, neničí vlasy a nedráždí pokožku hlavy. Navíc neobsahuje parabeny, amoniak nebo jiné kovy. Navíc krásně chytá i na šediny, nevymývá se, ale je dobré od nich používat šampon na barvené vlasy, aby barva krásně držela. Tady na ni máte odkaz www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/barvy
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.