Diskuse na téma Dobrá barva na vlasy

Ahoj, potřebovala bych doporučení na černou barvu na vlasy. Tu, kterou jsem používala přestali vyrábět. Tak jsem potom zkoušela několik dalších a můžu říct, že to teda byla hrůza. Strašně rychle zajde a já jak blázen musím kupovat stále další balení a furt dokola barvit.

Alizee 23.06.2024

Moc doporučuju rostlinné barvy Khadi, od té doby co je používám tak mám vlasy zdravé a lesklé a konečně mi taky začaly hezky růst :)

Pája Alizee 24.06.2024

Dívám se na jejich stránky a vypadá to moc dobře. Kryjí ty barvy dostatečně, mám už šediny tak se raději ptám, odstíny jinak mají moc hezké :)

diana27 08.06.2024

Ja používám klasicky tuhle https://www.notino.cz/schwarzkopf/perfect-mousse-permanentni-barva-na-vlasy/ z mojí zkušenosti vydrží relativně dlouho a co říkaly kamarádky, tak je vhodná i pro asi všechny typy pokožky.

Sandriskaa diana27 09.06.2024

myslíš, že je dobrá i na klasické zabravování šedin?

diana27 diana27 10.06.2024

Řekla bych, že ano. Vydrží fakt dlouho všude jinde na vlasech, takže by měla i v částech, kde vlasy začínají nejčastěji šedivět.

Zuza H. diana27 01.11.2024

Zdravím, pokud můžu doporučit ze své zkušenosti - mě maximálně vyhovuje barva na vlasy Sanotint. Jde o šetrnou barvu, která je složená z 94,5 % z přírodních látek. Je hodně šetrná, neničí vlasy a nedráždí pokožku hlavy. Navíc neobsahuje parabeny, amoniak nebo jiné kovy. Navíc krásně chytá i na šediny, nevymývá se, ale je dobré od nich používat šampon na barvené vlasy, aby barva krásně držela. Tady na ni máte odkaz www.bellitia.cz/vlasova-kosmetika/barvy

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být pro Berany v oblasti lásky zajímavý a dynamický. Možná budete čelit nečekaným změnám nebo novým zážitkům ve vašem partnerském životě. Je důležité zůstat otevření a empatičtí vůči potřebám partnera. Pro... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
201 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat