Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na opravdu dobré kadeřnictví v Brně? Se svojí současnou kadeřnicí jsem dneškem skončila >:( Díky
Ahoj, já chodím už dlouho do Kalvodovy ulice - salon Helixé (dřív Madam), vždycky spokojenost a domluva bez problémů.
Ahoj, díky za doporučení. Vypadá to dobře určitě ho vyzkouším.
Chodim v Brne na palackého třídu 45 (salonmia.cz), je tam parádní salon, ucesy, strihani, liceni, poradestvi v oblékání, parádní, jsem tam spokojena.:)
Studio Success, Brno Řečkovice :) největší spokojenost! :);-);-);-) http://www.studiosuccess.cz/
Nejlepší kadeřník je Jirka KRÁLÍK, Brno Cejl
Ahoj dělají i prodlužování vlasu?
Holky je lepší koupit si vlasy na prodloužení sama? Když vim jak kvalitni budou než pak byt v kadeřnictví třeba i nemile překvapená?
Já si myslím že jo ja si je vždycky kupuju sama z clip-vlasy-levne.cz- vidim gramaž, vidim kvalitu věřim tomu prostě vic
koukni sem http://kralovstvizen.cz/udalost/soutez-mia-1500-2015/
Kadernictvi salonmia.cz je opravdu dobry, sestra se tam nechala fotit po promene a ja uz jsem tam zacala chodit na nehty, uprava prirodnich nehtu.:)
Jo jo ono tam toho delaji hodne, kamaradka tam dokonce chodi i na nehty. A spolu jsme minuly rok navtivili kurz liceni, parada to byla. :-)
Oni tam delaji i nehty? No to je super, clovek by to vse mohl vzit najednou ze, jak vlasy tak nehty. A jakou techniku tam delaji?
Ahoj myslite že by mi kadeřnice prodloužila vlasy těmy které bych si donesla?
Ahoj moje kadeřnice do dělá takže to bude asi spiš o domluvě :)
Myslím, že to je jen na domluvě ale že určitě ano. Doporučuju stránku clip-vlasy-levne.cz mají velmi dobré ceny i materiály
Jaké vlasy a typy spojů máš ? Plus jestli se můžu zeptat kolik máš pramenů a podle čeho je potřeba určit počet ?
Radila jsem se co se týče počtu s kadeřnicí a barvu jsem řešila s eshopem, který jsem ti tu zmínila, protože jsem nebyla schopna vybrat správný odstín :)
Na kolik vás holky celkové prodloužení vyšlo, když vezmete v potaz vlasy a práci kadeřnice ?
No ono Alex hlavně záleží na tom, z jakého materiálu vlasy jsou, kolik budeš mít pramenů a pak taky každá kadeřnice má jiný ceník, takže to rozmezí se pohybuje od 10tis do cca těch 20 někdy i více :)
S jakým materiálem máte zkušenost ? Když bych si koupila ty levnější vlasy, tak dají se i žehlit nebo ne ?
Jestli myslíš ty kanekalonové, tak ano ty se dají žehlit, ale jenom do nějakých určitých stupňů, taky sem je měla a normálně jsem je žehlila :)
když si pořídíš ty z pravých vlasů, tak s tím můžeš dělat právě co chceš i barvit, což mi přišlo jako výhoda, třeba když netrefíš úplně barvu, tak si to můžeš sjednotit
takže když mi třeba nesedne odstín a nebo ho pak budu chtít změnit tak se to dá normálně přebarvit i doma? nebo teda musím nějak ke kadeřnici i s těma clip inama?
zaleží na tom jaké ty clip iny jsou, pokud je to kanekalon, tak se to barvit nedá ale pokud je to v REMY kvalitě, jakože ty pravé vlasy, tak to se přebarvit dá a klíďo i doma
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.