Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte nějaké doporučení co na opruzeniny pro půlroční mimčo. Malá to má z špatných plen, už se to nezhoršuje, ale ani nezlepšuje, díky.
Co je to za mast,zkousime vsechno mozny a moc to nezabira.
Je to přírodní mast,rada používám kosmetiku čistě přírodní a opravdu nám vždy pomůže. https://www.nuspring.cz/lalium-mast-na-opruzeniny-50ml-3650.html
Ahoj ja pouzivám na opruzeniny Lalium mast a je bezva.
Dobrý je krém Neophytiol z lekarny :)
neznám.co to je za krém?
Je to krem asi za 60korun z lekarny. A je dobrý jak proti opruzeninám pro mimča, tak na ekzem a na akné...vsestranný krém.
já taky mám dobré zkušenosti s renovovanou Rybilkou Neo, opravdu je o 100 % lepší, než ta původní, není tak už cítit rybinou, je bez konzervantů, parfemace s komplexním složením - Rybí olej, Mandlový olej, Panthenol, Oxid zinečnatý, vitamin E – ve srovnání např. s Bepanthenem nebo Sudocrem má i lepší cenu za určitě lepší kvalitu. Určitě stojí za vyzkoušení
na zadeček doporučuji Rybilku Neo. Klasická Rybilka se už nevyrábí, byla nahrazena touto inovovanou, jsem nadšená z nové (bez konzervantů, parfemace s komplexním složením Rybí olej, Mandlový olej, Panthenol, Oxid zinečnatý, vitamin E) – navíc méně intenzivní rybí olej Zkoušela jsem i ubrousky Rybilka Neo plus – možné je splachovat – navíc obsahují panthenol. Já jsem nadšená a doporučuji jedině Rybilku Neo
Já jsem zkoušela na opruzeniny od rosenpharma.cz Ha gel.
ten neznám nějaký nový na trhu na opruzeniny?
Zdravím. Mě se osvědčila Rybylka Neo;-);-) Zjistila jsem,že má ted nové složení,které nesmrdí a je bez konzervantů. Tahle opravdu velmi příjemně voní a je účinná. Naše děcko musí mít krémy,kde je obsažen Panthenol a ta ho má a ještě navíc jsem koukala,že tam je i mandlový olej,vitamin E a oxid zinečnatý........ Také se mi velmi osvědčily ubrousky Rybilka Neo plus,právě i s tím Panthenolem a ke všemu se dají i spláchnout do wc;-) Jestli mužu poradit,tak mi lékárnice nabídla balíček,kde jsou dvě Rybilky Neo+ ubrousky v hodnotě okolo 70,-zdarma,no,nekup to:-)
Podle mě bude vyhovovat, má vitamín E a látky, které chrání pokožku a dodává jí potřebné látky. :)
Mas recht, je uzasny, dokonce aj me to pomohlo na trochu podrazdene bradavky
No já jsem ho zkusila na ně jednou, když mě bolely a dělaly se mi malé prasklinky. A pomohl taky.
Zrovna jsem ho take koupila, tak doufam ze nam bude sedet, ale sestra si ho chvalila
Já jsem také nad míru spokojená k krémem od www.panthe.cz, krásně vyživuje a nemáme opruzeniny.
Co Panthé-baby jste s ni take spokojeni tak jako my? :-)
malé pomáhá http://www.parfums.cz/weleda/baby-and-child-kojenecky-krem-proti-opruzeninam/
Ahoj romisku, já pro své mimčo na opruzeniny používám tuto mast: http://www.gigalekarna.cz/produkt/bepanthen-care-mast-100g/ vyzkoušela jsem hodně mastí a tato je opravdu nejlepší.
Ahoj, můžeš zkusit třeba Bochko krém proti opruzeninám, ten u nás zabral výborně. :-)
Ahoj, tak jsem ho malé koupila a vypadá to dobře. Zadeček se jí hezky hodí. Díky moc za radu.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.