Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj jmenuji se Michelle a je mi 18 a potřebovala bych zhubnout měřím 151 a vážím 53 a už mě to štve dělám co se dá držím zdravou vy živu cvičím a stejně to nezabírá prosím váš poraďte mi co mám dělat abych zhubla *2*
Byla jsem na tom v Praze, a zabal je presne Body Wraps SLIM, u nich na strankach to najdes presne popsany jak vse u nich probira.
Ahojky. Podařilo se mi shodit ale světe div se prsa mi zůstaly velký a teď je to strašný nepoměr až sem z toho sama v šoku. Každej se diví že sem neshodila i v předku. Tak bych ráda aspon o číslo nechala zmenšit a možná i zpevnit. Moc se mi líbí stránky kliniky Aesthevita, máte za sebou nějaký zákrok tady?
Ahoj, no tak to vám nezávidím. Na klinice sem byla a u mě spokojenost
Ahojky, děkuji za reakci. A zákrok vám dělal ten Pilka?
Ahoj, ano plastiku jsem podstoupila u pana doktora Pilky
Nikola: A jiny zabal jsi u nich nevyzkousela? Protoze co jsem se koukala,tak delaji zabal i na celuditidu bodywraps.cz/anticellulite/, to bych zase nutne potrebovala ja. :-)
Dělá se v Aesthevita i zmenšení prsních dvorců, nevíte?
Zkuste se podívat do zákroků na stránce kliniky. Nebo je ještě možnost napsat do poradny
A odpovídá v té poradně ten plastik rychle?
Taky sem tam psala dotaz kdysi a odpověděl mi ještě ten samý den
čauky holky..Mam strasny problem z vahou:-/ V praci stojim minimalne 7hod na nohach a tak je mam i děsne natekly:-/ Prosim,prosim doporucite mi něco,co mate odzkousene a vazně pomohlo?děkuji Danca
No tak řezat do sebe bych určitě nenechala. Důležité je více se hýbat, cvičit a hlavně komplet změnit jídelníček a podpořit ho i nějakým přípravkem na hubnutí.
Baby, můžu se zeptat vy co jste zhubly, tak jak to máte s celulitidou ? Zhoršila se vám nebo zlepšila ?
Co ty kupované diety ? Myslíte, že jsou dobré ? Taky na tom nejsem postavově moc dobře a mohla bych na tom být líp, tak mě napadlo, že bych něco takového zkusila.
Za sebe můžu doporučit dietu Ketofit. Začala jsem s balíčkem na měsíc, to je super protože nemusíš už ani jiné jidlo shánět. Já jsem díky ní zhubla šest kilo a navíc jsem ani netrpěla hlady, naopak jsem se cítila líp než předtím, zlepšila se mi i pleť a vlasy, protože obsahuje komplex vitamínů a minerálů a kolagen :-)
Já jsem zkusila na radu kamarádky https://www.ketodiet.cz/ a jsem z toho nadšená. Začala jsem hned hubnout a přesně tam kde potřebuju, navíc se cítím dobře, nemám hlad ani nejsem unavená a jídla mi chutnají :)
Vypadá to hodně dobře, podle toho co o ní čtu. Kolik se ti už podařilo zhubnout? Já potřebuju po Vánocích shodit aspoň 5 kilo.
Už mám dole 8 kilo, sama tomu nemůžu ani věřit jak rychle to jde :)
Tak to je pecka! Hned objednávám, dokonce mají teď i 15% slevu tak to jsem to zrovna dobře vychytala :-) díky za opdověď a drž mi palce :-)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.