Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, holky - jak dlouho jste se o miminko snažili než jste se objednali na nějakou reprodukční kliniku?
Zdravím, my jsme se s manželem snažili déle než 2 roky a pak nám pomohli na klinice IVF Zlín. Jsou fakt šikovní, mají lékaře s dlouhou praxí a velkou úspěšnost, co se týká léčby neplodnosti. Určitě jedoporučím kontaktovat a domluvit si konzultaci.
Holky, na tuto kliniku ve Zlíně jsem četla fakt dobré recenze! Maminky si chválí hlavně přístup, rodinnou atmosféru a opravdu šikovné doktory. No a taky velkou úspěšnost. Sama se tam chci objednat na konzultaci, o miminko se snažíme s přítelem víc než rok.
Holky, jsem moc ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila! Hned zítra je zkusím taky kontaktovat, my se s manželem o miminko snažíme 2 roky a pořád nic :(
Tady najdete víc informací o klinice a léčbě, kterou poskytují www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti
Na klinice jsme byli a doporučujeme. Nikde jsem nezažila tak ochotný, milý a hlavně empatický personál. A léčba probíhá taky podle nejnovějšícu možností. Klinika jde opravdu s dobou a možnostmi, které nabízí :).
Ahoj, my už máme po úspěšné léčbě, ale teď přišla docela velká nevolnost nevíte, co by pomohlo, prosím?
Za mě Xonvea. Je teď nějakou dobu nově na trhu a za mě je to super. Je určená přímo na nevolnost v těhotenství, tak se nemusíš bát, že by ohrozila plod :).
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.