Diskuse na téma Zkušenosti s keto dietou

21. 02. 2024 diana27 Hubnutí

Ahoj, vybírám keto dietu a přemýšlím, kterou si vybrat. Přece jenom se nejedná o levný nákup, co jsem koukala. Vaše reálné zkušenosti? Která z dostupných diet vám nejvíce vyhovovala?

Micha-ella 25.07.2024

Za mě určitě KetoDiet, koukni se na jejich stránky https://www.ketodiet.cz/ zkusila jsem toho víc a tahle dieta je bezkonkurenční. Nejen že funguje, ale mají i perfektní podporu, spoustu benefitů pro zákazníky, opravdu to stojí za to.

Karla22 Micha-ella 15.08.2024

To je pravda, já jsem zrovna teď zase objednávala s 30% slevou a nic mi tak nevyhovuje jako jejich produkty

Jana 24.03.2024

Radsi si bez zabehat. Sportujici holky nejsoiu tluste prasnice

Simča 27.02.2024

Já jsem zkoušela 3 diety, ale nejvíc mě zaujal ketofit. Tyčinky mi chutnaly moc, koktejly jsem pít původně nechtěla, ale ty příchutě jsou fakt dobrý. A oříškový másla. Radši zkuste jejich balíček, ať ochutnáte vše. :)

Olik13 Simča 26.03.2024

Mamka i ségra měli taky tuhle a hubly obě pěkně, po prvním týdnu to pak šlo samo, bylo to na nich i vidět, měli víc energie.

Nika Simča 29.08.2024

Holky a jak doporučujete s tou ketodiet začít? Chtěla bych zhubnout celkem dost, takže chci jít určitě do toho plánu intense, ale nevím, jestli si koupit celý ten balíček na měsíc nebo si jídelníček sestavit zvlášť z jednotlivých produktů, co mě zaujmou. Co vám od nich třeba nejvíc chutná?

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:16
199 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat