Diskuse na téma Ložní prádlo pro miminko

08. 12. 2023 Dankovka Prosím o radu

Zdravím, maminky - kde mají velký výběr ložního prádla pro miminka? Jaká značka má kvalitní a krásné věcičky?

Elininka 11.12.2023

Doporučím značku Meyco, mají krásné věci pro miminko. Doporučím hledat na malvik.cz.

Andanka 14.12.2023

Taky od nich mám povlečení pro prcka, baldachýn nad postýlku a deku. Vše je z kvalitního materiálu a ani po hodně vypráních nic nezměnilo barvu ani tvar.

Dominka_K 19.11.2024

S dovolením se přidám do diskuze - sama sháním pro miminko hnízdečko a taky teplounkou zavinovačku, nejlépe péřovou. Bydlíme v chladnějším domě a čekám zimní miminko.

Petra D. 23.11.2024

Já mám hnízdečko z tohoto e-shopu www.kennyshop.cz/hnizdecko-vintage-sneni a je super. Miminko můžete dát v hnízdečku kamkoliv a nemusíte se bát, že se třeba překulí nebo něco podobného. Hnízdečko je z kvalitního, certifikovaného materiálu a mám od nich i zavinovačku.

Mirka Petra D. 24.11.2024

Holky, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila. Taky sháním pro miminko zavinovačku a hnízdečko a určitě vše objednám na zmíněném e-shopu. Mají skvělé recenze, takže není co řešit :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:17
61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat