Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, ráda bych koupila nějaké doplňky pro naši fenečku, ale zverimexi jsou za mě předražené a řeknou Vám vše jen aby výrobek prodali. Kde rádi nakupujete pamlsky, doplňky stravy, komsetiku, granule pro pejsky?
Granule kupuju na netu a pro pamlsky chodím do zvěrokruhu nebo Super zoo.
Ano tomu rozumím, od jisté doby tam ani nechodím, protože ty ceny jsou opravdu přehnané. Jelikož kupujeme granulky od Rawbark tak nakupuji u nich na eshopu. Brala jsem tam skládací misky na vodu, lososový olej a teď jsem objednávala i šampon proti línání. Mají skvělé i pamlsky a velmi osobní přístup.
Šampon proti línání? Já jsem zatím používala jen kopřivový, protože se mi osypala z psího. Ale tam byla alergie asi na nějakou složku. Každopádně o firmě jsem neslyšela. To je česká firma? Složení granulí je jaké?
Ano teď mají nově i šampony, mají tři druhy https://rawbark.cz/sortiment/, můžete se podívat. Je plný bylinek. :) Firma je česká a granule mají s obsahem čerstvého masa, žádné kostní ani masové moučky. Žádné obiloviny a suroviny jsou od našich českých farmářů. :)
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.