Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, je mi 25 a podle cyklu se mi mění pleť. Jeden den ji mám hladkou bez pupinku, pak je to šílený akné, masti se mi celá pleť i obočí, ne jenom Tzona. Máte někdo nějakou osvědčenou kosmetiku nebo radu. Děkuji
Hormonální akné? Objevovalo se mi něco podobnyho, akorát jsem trošku starší. Zkus klasiku co nejvíc pomáhá https://www.notino.cz/la-roche-posay/effaclar-duom-korekcni-obnovujici-pece-proti-nedokonalostem-pleti-a-stopam-po-akne/.
La Roche je nejlepší. Nejvíc mi pomohl při těžkým akné, do druhého dne pleť úplně jiná. Určitě dávat na noc. 👍
Je to možné, příští týden jdu na kožní. Tak snad mi poradí. Každopádně to La Roche posay si zítra koupím. Děkuji za doporučení
Na pupínky mi vždycky zabíral rychle teatree olej, jan pomazat a rychleji se ztrácí.
Já mám taky sklony k akné, ale zároveň už potřebuju řešit vrásky a každá kosmetika, kterou jsem zkusila mi ucpává póry...můžete nějakou doporučit, která vám to nedělá?
Mám to dost podobně a moc mi vyhovuje česká kosmetika https://www.iuvenio.com/ je veganská a bez parfemace a na mou problematickou pleť mi sedí perfektně. Nedělají se mi už pupínky ani černé tečky a zbavila jsem si i vrásek a mám pleť hezky hydratovanou a sjednocenou. Zkus krém Retouch, čistící gel, fresh a sérum Crosslinked, zkusila jsem i jejich peptidovou kúru a ta je teda taky super.
Tak moc díky, už ji používám a moc mi vyhovuje, už teď vidím jak se mi pleť lepší :)
Mám od Effaclar koncentrovaný sérum z Notina. Pomohlo mi na to nejhorší akne, ale používám ho dál, vyhovuje mi. Přijde mi, že mi tu pleť udržuje hezkou.
Effaclar znám, já používám i The Ordinary, taky seženeš na Notinu, sedí mi asi ze všeho nejvíc.
Dnešní doba je fakt moc uspěchaná, i ta kosmetika vlastně. Zkus se podívat na slow kosmetiku, objevila jsem ji nedávno. Na mastnotu pomáhá dost. Narazila jsem na ni na bylinka jinak. Zkouším postupně všechno možný :D
Taky mám problém s mastnou pletí a ucpáváním pórů, ale potřebuju už řešit i vrásky a žádná kosmetika mi nesedí, máte tip?
Taky jsem dlouho hledala kosmetiku 30+ která mi bude sedět i na problematickou pleť a moc mi teď vyhovuje česká kosmetika Iuvenio. Nejen, že mi vyhladila vrásky, ale taky se mi přestaly dělat černé tečky, zmizely mi velké póry, pupínky už skoro žádné nemám a pleť mám celkově sjednocenou a vyhlazenou, úplná paráda :-)
To je perfektní kosmetika, já se díky ní konečně zbavila vrásek, které jsem měla hlavně okolo očí – moc doporučuju oční krém Look.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.