Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj holky, mám problém udržet si motivaci a hubnout. Zkoušela jsem cvicit, jist zdrave, ale představa čekání půl roku na nějaké výsledky me ničí. Nejradši bych snedla pilulku a zhubla 10 kg. Zároveň nechci jist denně jedno jablko. Co vy a motivace. Jak to mate?
Za mě jednoznačně ketofit. Zkoušela jsem další 2 keto, ale tahle mi přišla chuťově nejlíp i s ostatníma živinama.
Mám to stejně, zůstala jsem u něj, protože mě jako jediná keto dieta nenadýmala.
Nadýmání jsem řešila u jiné ketodiety, pak jsem dostala právě doporučení na ketofit a vše v pořádku :)
Já jsem zhubla díky https://www.ketodiet.cz/ šlo to mnohem snadnějc než jsem si představovala a hlavně si váhu pořád držím, protože jsem se díky nim naučila konečně správně jíst. Mají teď velkou slevu na dietní balíčky tak koukněte :-)
Kolik se ti prosím tě podařilo zhubnout? Já potřebuju shodit aspoň 10 kilo a nedaří se mi. Tahle dieta vypadá dobře, přemýšlím, že bych ji zkusila..
Zhubla jsem 12 kilo :-) určitě bych být tebou neváhala, jde to samo a ty jídla mají opravdu dobrý :-)
Jedině keto. Teda aspoň za mě. Jak nevidím výsledky přesně jak píšeš tak to vzdávám. Pomohlo mi to. Objednala jsem na měsíc ketofit a mákla jsem si, to jo, ale zhubla jsem 9,5 kg za měsíc a půl. Nesmíš začít jist prasarny a musíš se řídit podle toho manuálu, jinak to nepůjde.
Holky, tak jak se vám s ketodiet daří hubnout? já mám teď v září narozeniny, čeká mě třicítka, tak si chci užít oslavu :-D a pak jít taky do toho. Poradíte mi, jak začít a která jídla vám od nich nejvíc chutnají?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.