Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, máte někdo zkušenosti s liftingem obličeje pomocí ultrazvuku? *3*
A kolik ošetření je třeba podstoupit? A jak dlouho pak vydrží efekt?
Ahoj, co se týká liftingu, tak já jsem si vybrala radiofrekvenční neinvazivní ošetření. Byla jsem na této proceduře https://aetherclinic.com/treatment/radiofrekvencni-lifting-obliceje/ a maximální spokojenost :)
Ahoj Renato, měla bych dotaz k tomu liftingu... Kolik je třeba sezení, než je vidět účinek nebo ještě líp, výsledek?
Ahoj Renato, taky se připojuju s dotazem na to ošetření. Já jsem se na tu aetherclinic koukala a jako nabídku mají senzační. I ceny jsou na Prahu super. Kolik je tedy třeba sezení? A je to ošetření vhodné pro všechny typy pleti?
Koukala jsem se na tu kliniku a líbí se mi tato procedura https://aetherclinic.com/treatment/smoothglo/. Byla jste na ni nekterá? Docela by mě zajímaly výsledky.
Ahoj, já jsem tam na tom smooth byla a jsem spokojená. Je to na omlazení pleti a rozdíl je fakt poznat. Je to kombi IPL a mikrojehličkové radiofrekvence. A fakt se po tom cítím bezvadně.
Nedá se s vráskami bojovat i nějak šetrněji? :/
Tak pokud nepotřebuješ výsledek hned, jak to bývá u zákroků, tak zkus Nyaderm, ale počítej, že nějaké zlepšení uvidíš tak po třech měsících ;)
Mně se pleť hodně zlepšila co jsem začala používat kosmetiku Miracletox. Mají tam i přímo omlazující sadu a opravdu je ten účinek veliký, doporučuju vyzkoušet. Když nebudete vědět co vybrat tak i ochotně poradít s výběrem abyste zbytečně neutráceli za něco co vám nebude vyhovovat.
Zní to lákavě, za jak dlouho jsi viděla změnu k lepšímu od té doby co jsi ji začala používat?
To cítíš hned jak ti to pleť perfektně hydratuje, za týden už jsem cítila že mám pleť pevnější no a asi tak po měsíci už jsem opravdu viděla jak se mi zjemnily vrásky, vypnula pleť…
Já jsem pro omlazení pleti zvolila facelifting. Je to dlouhotrvající metody omlazení obličeje. A musím říct, že výsledek je dokonalý. Jsem neskutečně spokojená. Byla jsem u dr. Patzelta a ten je naprosto úžasný. Jinak, pokud byste některý faceliftu uvažovala, tak tady dávám tip https://www.abclinic.com/aktuality/akce-vyjimecna-letni-cena-na-facelift-cena-operace-jiz-od-62-000-kc/. Mají teď letní akci za skvělou cenu :)
Já už jsem taky myslela, že půjdu na zákrok, ale potom mi kamarádka doporučila živý kolagen od Nezastarni, koupila jsem si ho na pleť i v tabletách a je to úplný zázrak, tak se mi pleť zpevnila a vyhladila, že už mám pocit, že žádný zákrok nepotřebuju, nemohla jsem tomu ani věřit :-) a ke všemu je čistě přírodní.
To zní perfektně, je to Nezestarni.cz že? To bych přesně potřebovala. Líbí se mi na jejich stránkách i ten živý kolagen s dračí krví. Hned objednávám a těším se na výsledky.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.