Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo nemáte tip na nějaké dobré eshopy s dámskou módou a sportovním oblečením. Děkuji za reakce;)
Zkusím abecedu, ta se neztratí. Lepší než ji mít jen pověšenou na zdi. :) Nebude to naposledy co budu objednávat na eshopu Pěnové puzzle.
Doporučuji k pěnovým kobercům ty zaoblené kraje. Vypadá to moc pěkně.
Hubli jste s odborníkem někdo? https://www.svet-zdravi.cz/ Kolik se vám podařilo dát kg dolů a za jakou dobu?
Ahojky, pokud to nejde samo tak za sebe můžu doporučit.. Zhubla jsem za rok kolem 20kg... já tedy vážila dost.. tři těhotenství kila šla nahoru,nic jsem se sebou nedělala a ejhle... manžel se semnou rozvedl kvůli váze a to už pro mě byla poslední kapka a rozhodla jsem se se sebou něco dělat... ve světě zdraví v Brně mi moc pomohli k tomu abych se mohla opět dívat na svou štíhlou postavu do zrcadla,takže já opravdu vřele doporučuji
No problém je, že já se sebou něco dělám ale zatím je to bez efektu a žádné výsledky nevidím tak si říkám jestli nebude lepší obrátit se na odborníka :/ už jsem z toho nešťastná :(
V tom případě za sebe můžu určitě doporučit ten svět zdraví, mě moc pomohli
když jsme u toho nakupování po netu, kupujete tam někdo i přípravky na podporu mužské erekce? který eshop se v tomto oplatí navštívit
někdo se zkušenostmi s eshopem supererekce.com?
je tu někdo kdo přes internet-eshop, nakupuje potravinové doplňky, vitamíny a výživu?
v dnešní době je běžná věc, že se všechno možné nakupuje na internetu, dokonce už aji potraviny. Nemáte se čeho bát.
kupujete tam i nějakou kloubní výživu? Která je nejlepší? Která pomáhá a ihned zabere?
tohle doporučuji vyzkoušet. Doporučil mi to i ortoped a pani v lekarně taky https://www.alavis.cz/cs/15-pro-kone
Také mi doporučili v lékárně koupit si www.alavis.cz je sice pro koně,ale zaručeně prej pomůže.Beru ho už dva měsíce a naprostá spokojenost.Kolena už nebolí
Také ho používám a jsem z něj nadšená.
Taky jsem ho brala a kolena už mě nebolí.Jenom ta chuť byla hrozná.
Objednala jsem se na konzultaci tak uvidím co mě řeknou... jen se bojím jak budu zvládat nějaký ten jídelníček
Taro hubla jsem se světem zdraví také, a zezačátku mi hodně pomáhal poradce ze světa zdraví, motivoval mě ale dalo se to zvládnout, ten jídelníček nebyl nijak drastický :)
Vážně ne? a musela jste nějaká jídla úplně vynechat?
Vynechat sem úplně nemusela nic:)
Můžu se zeptat co všechno ten hubnoucí program zahrnuje? Mám na mysli co všechno bylo třeba dodržovat kromě toho jídelníčku nějakého?
kde se dá výhodně koupit něco na odvodnění organizmu? Ted na léto to člověk potřebuje. URGENT!!
kupoval někdo z vás po netu krb? Jak vám ho dopravili domu?
pokud si zvolíš doporavu formou kurýra tak ti to dovezou. Kde ho chceš kupovat?
Ahoj kde bych koupila nějaké dobré pěnové puzzle pro naše děti aby mohli lézt po zemi.Chci hlavně kvalitu.
Já jsem koupila dobré puzzle na stránce penovepuzzle.Je to česká firma,která vyrábí nezávadné věci.Je to kvalita a né žadná Asie.
kdo mi poradí kde koupit pěknou, barevnou a tematickou crossbody kabelku?
Prosím o radu, zda jste někdo nakupovali stavební materiál, zahradní nářadí či zahradní nábytek přes internet? Pořídili jsme si pozemek a chceme si tam zatím zřídit zahrádku. Manžel hraje hru sazka sportka a normálně si nedávno vsadil a pak jsme prošvihli losování. Koukla jsem se náhodně asi 4dny na to na https://vyhraj.com/sportka-kontrola-tiketu/ a světe div se, vyhrál !!! Nikdy jsem nevěřila, že by to mohlo postihnout i nás. Tak jsme si splnili sen a na zahrádce budeme časem stavět. Takže za Vaše tipy budu moc ráda. Díky moc*5*
na kupovani po netu ano, ale zase všechno v rámci možnosti. Oblečení bych tam nikdy nekupovala, to si raději zajedu do obchodu-nákupního centra.Stavební materiál-nevím, bála bych se...
Ahoj kde bych koupila nějakou dobrou termotašku.Příští měsíc letíme k moři a já bych potřebovala sebou nějakou dobrou kabelu na jídlo k vodě.
Já jsem si koupila letos do chorvatska dobrou termotašku na inteligenti-termoska.Má ji moje kamarádka už dlouho a je s ní moc spokojená.Vyrábějí ji v Německu a dávají na ni velkou záruku.
Mě ji koupil minulý rok manžel,když jsme letěli do Itálie.Krásně v ní vydrží nápoje studené u vody.Beru si ji vždy v létě,když jedeme někam k vodě.
Prodlužujete vlasy? Je lepší objednat na internetu nebo koupit někde osobně?...Narazila jsem na eshop Hotstyle kde se mi líbí výběr jaký mají, tak kdyby měl někdo zkušenost budu také ráda za info děkuji
Těžko říct co je lepší... já raději objednávám. Hotstyle můžu doporučit...příčesky co mám odtud jsou kvalitní
Děkuji a které objednáváte, dívala jsem se že mají z pravých lidských vlasů a japonský kanekalon
Objednávám si clip in z lidských vlasů :)
Jak dlouho vám clip in tak vydrží cca?
Má někdo zkušenost s batohy od thebagu? Konkrétně s ergbagem?
Jejich batohy do školy znám. Syn ho má už třetím rokem a pořád je v pořádku.
Ten ergobag mě zaujal přestože je dražší. Ale na druhou stranu evidentně vydrží.
Určitě vydrží, při normálním zacházení i několik let.
Náš syn ergobag má dva roky, batoh je pořád beze změn.
To je pravda, batohy od thebagu jsou opravdu kvalitní a vydrží. Naše děti ani jiné nechtějí. Nosí se velmi pohodlně.
A který batoh konkrétně máte?
Máme ergobag, ten nám vyhovuje nejvíc. Má nastavitelné popruhy a tím se váha na zádech rozloží. Děti nebolí záda.
Na jejich www.thebag.cz jsem objevila ergobag. Hned mě zaujal, má nastavitelné popruhy, spoustu reflexních prvků, různé přihrádky. Je ideální pro syna.
Dívala jsem se na ergobag na www.thebag.cz. Dceři se líbí.
Ergobag patří mezi velmi kvalitní batohy, po roce nošení vypadá pořád jako nový.
Můžu poprosit o inspiraci, kde na internetu nakupujete oblečení ? Prosím ne žádné drahé značky, ale jenom cenově dostupné kousky :) nepotrpím si na ty předražené věci :)
Doporučíte mi dobrou značku doplňků na hubnutí? Ráda bych něco přírodního a hlavně osvědčeného děkuji
Dobrý den,já beru doplňky od světa zdraví Sunkins
co sis tam koupila? Jak je to s dopravou a odpovídají velikosti?
Po čerstvé zkušenosti můžu ohledně clip in také doporučit Hotstyle eshop. V pátek jsem objednala a dnes mi přišla sada domů, dostala jsem k ní náhradní clip in sponky zadarmo a clipy vypadají ještě lépe než na fotce, obrovská spokojenost!!!
po internetu kupujeme i potravinové doplnky a ruzne vitaminy na klouby
Prodlužujete si vlasy?? Objednáváte v clipinhair??? Zaujal mě výběr clip inů které mají
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.