Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, podívej se na stránečky jsou tam pěkné slevy, třeba si vybereš! http://www.vykupto.cz?ref=4c51c7842c89f
V galerii Harfa v pražských Vysočanech mají teď moc hezké věci a hodně slev, s jejich aplikací vždycky vychytám ty nej :)
Za mě baagl, kupovali jsme v srpnu malému tašku, je lehoučká, vejde se tam spousta věcí, lehce se čistí.
Jakou máte přesně prosím? A jak sedí na zádech? Děkuji
Pridavam svoji zkusenost se super eshopem. Vzdycky kdyz potrebuju na jakoukoliv prilezitost darecek, tak vzdycky tam sezenu, maji toho hodne, je rozhodne z ceho vybirat. Kouknete na Darkoviny ;)
Já nejradši chodím do galerie harfa v pražských Vysočanech, mají tam spoustu skvělých obchodů :)
To je fakt, tam je to super
To je super, ale já po obchodech nerada lítám :) Mám raději nákup na netu. A co se týká mody, tak to nakupuju na zoot :)
Ahojky holky, kde nejraději nakupujete modu? Kde máte jistotu, že vždycky nakoupíte, oblečení bude kvalitní, hezké a perfektně padne?
No, na netu :) A nejraději na zoot. Jednak mají super výběr a jednak mají tu jejich privátní značku a ta je teda perfektní. Krásně sedí a hlavně mají fakt stylový kousky.
Můj chlap má od nich rád oblečení jejich privátní značky :) Takže jsem ráda, že jsem našla shop, kde mu oblečení sedí a kde je mu pohodlný. Teď jsem mu tam kupovala tohle tričko https://www.zoot.cz/polozka/1910659/bile-panske-tricko-zoot-original-knedlik-vs-nok-2 a zase perfektně sedí :)
Ja jsem kamosce kupovala na zootu ted tricko k narozkam a vubec ji nesedelo, poslala jsem tedy zpet a krome vracenych penez mi poslali i slevovy kod NESEDIVAMTO na 20%!!! To jsem nadsena haha, ted jsem vybrala kamosce jiny tricko a sobe taky neco a jeste usetrim. :))))) Kod lze pouzit i opakovane, takze klidne vyuzijte taky. ;)
Jj, my kupujeme obojí. A musím říct, že jsou to asi nejchutnější hotová jídla, protože našim moc chutnají a jiný jíst nechtějí. Já jsem za to ráda, protože ty kapsičky od Sunárku jsou praktický, nemusím s sebou tahat lžičku a pak tahat prázdnou skleničku.
Tak to já nejraději nakupuji tady https://www.different.cz/, mají super kousky za dobré ceny :-)
nevím no, raději mám nakupování v klasickém nákupním centru. Hlavne si vybíram take, kde se spojí příjemné s užitečným. Děti se zabaví, majíme se a za super ceny nakoupime
To ano, tam maji skoro porad a na hodne veci slevy. Ted jsem si prijizdela satnik a budu muset doplnit zimni obleceni :))
Nejvyšší čas na nakupy :) Ja miluji vecerni nakupy :)
Noo to muze byt zajimavy, maji pri tom v tom freeport.cz nejakou akcicku ci tak?
super slevy na všechni najdeš v Hatích. ted budou mít super slevy na zimní bundy až 70%. Doporučuji
Tak prave kvuli tomu jezdim do freeportu :))
Jo ja nakupuji jedine ve slevach, prijde mi ze toho nakupu ma pak clovek vetsi radost, takze proto casto jezdime do freeportu, pokazde tam maji na neco slevy
Co znackove obleceni, dari se vam jej nakupovat se slevami?
Já kupuji velmi levně bižuterii. Objednávám to přes stránky www.tomelis.cz, kde mají zdařilý e-shop. Z širokého sortimentu za nízké ceny se vybírá moc dobře.
a co je to ten freeport? To je nějaký eshop nebo co? Nikdy jsem o tom neslyšela...
to je obchodní centrum, najdeš tam snad všechny modni značky na který si vzpomeneš, navíc tam mají dobré slevy :-)
aha, tak to zní super, bála jsem se že je to nej nějaký eshop, tak to já tam určitě zajedu, dík za tip*5*
jo, freeport je super, vždycky na jejich webu freeport.cz najdu nějakou akci *5*
Holky, nečetla jsem celou diskuzi, ale nemáte zkušenosti s kabelkama od značky Desigual? Jaky je poměr cena/kvalita?
ahoj, já jsem nedávno nakupovala kabelku ve freeportu v desigualu a jsem s ní zatím spokojená :)
Ty prsteny jsou úžasné :) všimla jsem si, že k nim dávají i fotoknihu o vzniku prstenu. To je skvělý! Takový najít pod stromečkem tak asi omdlím <3
Pokud chcete někdo pořídit kvalitní ručně vyráběné snubní prsteny (nebo i jiné), tak tady po registraci sleva 25% http://prsteny-hodinky.cz/3-snubni-prsteny
A kruci zase jsem to propasla..:-( cas mam az ted tak doufam ze tam ještě nejaky slevicky zustali…:-)
Ahoj, no jestli hledate super slevy, tak vyrazte do Freeportu, my se tam chystame 19.zaří na narozeninou akci (www.freeport.cz/late-night-shopping-na-freeportu-jiz-19-zari-oslavi-freeport-sve-12-narozeniny), slavi 12 let a mají vecerni nakupovani s opravdu velkymi slevami..:-)
Do Freeportu taky jezdíváme. Teď tam pojedeme nakupovat sportovní oblčení na jaro. V Hervisu mají slevy až 70 %.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.