Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý večer, poradíte - jak podpořit růst vlasů? Mám pocit, že mi vlasy nerostou a budu ráda za rady a doporučení.
Holky, taky je zkusím! Bohužel mi vlasy padají už delší dobu, ale zatím mi nic nepomohlo ani trošku.
S kapslemi Migliorin mám skvělou zkušenost. Trápilo mě nadměrné vypadávání vlasů a jejich celkově špatný stav. Po 3 měsících užívání vidím velký rozdíl - vlasy mi méně padají, jsou silnější a lesklejší. Také mi rychleji dorůstají. Kapsle se dobře polykají a nemají žádnou nepříjemnou pachuť. Oceňuji přírodní složení bez chemie. Určitě doporučuji vyzkoušet všem, kdo řeší podobné problémy s vlasy www.bellitia.cz/filozofie-nasich-znacek/1260-2-migliorin/kapsle-migliorin-90-ks.htm
Dobrý večer, máte prosím někdo zkušenost s kvalitním prostředkem na podporu růstu vlasů? Co se Vám osvědčilo a fakt to funguje?
Já jsem užívala kapsle Migliorin a jsou výborné - kapsle skvěle fungují na růst vlasů, ale mám i pevnější nehty, což mi maximálně vyhovuje. Kapsle mají na bellitia.cz.
Já bych je nezatěžovala hlavně barvami, doplnila bych vitamíny, zařadila nějakou přírodní kosmetiku a upravovat vlasy tepelně na nízké stupně, mám žehličku od Freylish, dá se nastavit, tudíž neničí vlasy.
Mám od nich šampon a kondicionér a jsou perfektní, skvěle hydratují vlasy, lepší než předražený brand :)
Taky tento šampon od Tomas Arsov vyzkouším, na značku čtu samé dobré recenze :)
Tady najdete všechny jejich produkty https://shop.tomasarsov.cz/
Moc děkuji za komentář, napíšete ještě, kde šampon od Tomas Arsov kupujete? Určitě bych ho chtěla vyzkoušet, na internetu má dobré recenze.
Zdravím, já používám na doporučení šampon Hair booster od Tomas Arsov cca 2-3x týdně a vlasy mi fakt rostou rychle, tak jsem ráda. Navíc mám i lepší kvalitu vlasů, nepoletují, neelektrizují, jsou pevnější a lesklejší.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.