Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Jak s tím přestat?? Máte pro mě někdo odzkoušenou a hlavně funkční techniku jak na to?? Párkát jsem to zkoušela jen pomocí vůle ale nejdýl co jsem to vydržela bylo asi 14 dní >:(
No jooo..to chce hlavne tu pevnou vuli teda aspon v mym pripade to tak fungovalo..rekl jsem si ze proste prestanu a ze dne na den jsem prestal..pomohla mi hlavne moje v te dobe pritelkyne ale chce to zatnou zuby a vydrzet to :-)
tak to ti celkem závidím že jsi to tak suprově a rychle zvádnul ale asi to byla muka co?? *2* slyšela jsem o jakési biorezonanci neznáš to náhodou?? zajímalo by mě jestli to pomáhá a co to vůbec je
jo o tom jsem slysela rikal mi to strejda..byl na tom zakroku nebo jak to nazvat..ptala jsem se kde byl a rikal ze tady bionce.cz tam je to vse popsany..ale rikal ze mel co delat aby se nepozvracel ze vlastne sel si zapalit a pak tu nedokourenou cigaretu a ten popel musel odnest doktorce a ta mu to pomoci pristroje nak dala do tela jen kdyz mi to popisoval byla jsem dost znechucena ale pomohlo mu to a to je hlavni:-)
na te biorezonanci jsem byla ja a musim rict ze mi to opravdu pomohla, ja jsem kourila snad uz od svych 14ti a kourila jsem asi 7let a to byla furt krabicka sem krabicka tam a penize se ztraceli z penezenky jak namazany a tak jsem si rekla ze prestanu ale pevnou vuli teda opravdu moc nemam a tak jsem na netu nasla prave tu biorezonanci a zasla na to a ted uz vubec nemam chut na cigaretu;-)
no tak to moc ráda čtu že to pomáhá už jak dlouho se na to chystám jen všech koho jsem se ptala tak o tom nic nevěděli a že o tom ještě teda neslyšeli:-/ a s těma krabičkama jsem na tom právě úplně stejně ;*( a to jako fakt musel tu cigaretu donést doktorce?? *2*
Zajímejte se o zdraví a zkuste změnit pojištovnu online zmena-zdravotni-pojistovny.cz
s tema krabickama je to zlo no hlavne jak je furtr zdrazuji, driv stali jak za pusu a ted? hruza je to >:( jojo musel, on prej ten stroj nak funguje tak, ze tu cigaretu napoji i tebe na pristroj a pak ti to dostavaji cu cigaretu a ten popel do tebe myslim
jojo krabička za 20kaček ne :-D kéžby to bylo tak teď to by bylo dobrý to bych možná aji nechtěla přestat :-D ale ne musím už fakt >:( waaau to z ní celkem strašidelně, ale jestli to pomáhá tak bych to mohla zkusit a můžu se zeptat kde jsi byla??
jo vsak zkus..koukni na http://www.bionce.cz/ mas to tam i s cenikem a se vsemi informacemi co k tomu potrebujes treba se dovis jeste neco vic nez jsem ti rekla :-p
Liek CHAMPIX,je drahý,ale pomáha
Prosím Vás o vyplnění mého dotazníku s cílem zmapovat užívání elektronické cigarety v populaci kuřáků tabákových výrobků. Dotazník je určen pro respondenty ve věkové kategorii 25 - 55 let. Děkuji :) http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/uzivani-elektronicke-cigaret/
Já díky bohu nekouřím
prostě přestat, je to v hlavě ne o tricích
Já jsem silně proti tomu. Jako elektronické cigarety akceptuju, protože to voní, ale hlavně to neškodí zdraví. Kéž by se prodávalo jenom tohle a né ty smradlavé nikotinové hnusy.
Je to tak. Ty ecigarety jsou super v tom, že nesmrdí a nenutí "kouřit" i ty, co to musí dýchat. Jinak je pravda, že ty náplně voní krásně.
Já jsem se dávala na tu kokosovou, ta musí být teprve slaďoučká ! :)
Za jak dlouho jste měli balík doma ? Stíhám udělat ještě objednávku do Vánoc ? :/
Ahoj všem, holky... já jsem kuřák a už je to vidět na mých zubech. Uvažuju o tom, že bych si je doma vybělila. Co jsem se ale dívala, tak cena těch sad je docela vysoká a navíc kolikrát nejsou ani šetrný. S jakou máte zkušnosti?
Podívej se na krasnyusmev.cz. Oni jsou experti na zubní péči. Já mám od nich zubní pastu nano care, která mimo jiné bělí. Ale mají tam i sady na domácí bělení zubů :)
mně kamarádka dopourčila od nich www.krasnyusmev.cz/white-pearl-stomatologicky-belici-system-pap-80ml :) zatím je na cestě, tak jsem zvědavá :)
Pevná vůle je vždy základ.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.