Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Objednávala jsem si odtud aaazdravi.cz doplňky stravy a supr můžu jen doporučit, vše došlo jak mělo a celkem rychle :-) Znáte je někdo??
Jojo ja je znam...objednavala jsem si od nich sampon i kondicioner z aloe a musim rict ze je fakt pecka a klasne voni<3 a meli ho za dobrou cenu podle me:-)
taky od nich objednavam a taky ty doplnky stravy :-D rodice to maji strasne radi kupovala jsem jim to ted na Vanoce a uz mi rikali ze jim to mam znovu poridit na narozeniny kazdymu takze aspon o starost min:-P
Doplňky stravy jsou nejlepší*4*o tom šampónu jsem taky přemýšlela tak aspoň teď vím že je dobrej a při příštím nákupu nemusím zvažovat či koupit nebo nekoupit*1*
Doporučuji na ušetření času nechodit při změně na pobočku zdravotní pojišťovny a jít na zmena-zdravotni-pojistovny.cz a udělat vše online;-)
Lidlu budou mít hezké tenisky za 200 Kč. Já se tam půjdu uričtě podívat;-)
Já třeba můžu doporučit e-shop Lekarna, nakupouji si tam věci jako jsou například obvazy nebo nějaké dezinfekce, ale taky jsem tam začala kupovat prášky :)
Dívala jsem se na ten e-shop, ale oni tam mohou jen prodávat přeci jen věci, kterou nejsou na předpis ne?
Ano, to je jasné! Jiné věci tam ani nenajdeš, ale mají tam docela dobré ceny :)
Je fajn, že já jsem nikdy o takovém e-shopu neslyšela ani zmínku a teď jak se na to dívám, tak tam mají super věci.
Kamarádka mě inspirovala letem v balonu. Tak jsem na internetu hledala a nakonec jsme vybrali tu společnost, co s ní letěla kamarádka- www.balony.cz. Letěli jsme kolem před západem slunce ze Smíchova a šlo vidět na hrad, žižkovský vysílač, vyšehrad, pankráckou vesnici. Super pocit volnosti a přítel byl dojatý z překvápka, dlouho o tom mluvil. Já teda mam strach z výšek ale při tomhle jsem měla neskutečně euforický pocit :))
Já třeba úplně koukák na tu lekarna.cz protože takový e-shop to je paráda….
Mě se třeba líbí i to, že tam mají kosmetiku oriflame, protože známá ji přestala dělat a já nemám nikoho od koho bych si ji objednala….
Ahoj najdu někoho kdo už letěl balonem? Jak to probíhá prosím sonduju info chci si to nadělit jako dárek za státnice :). Máte zkušenost s balony.cz ??
Je super, že to mají na tom jednom místě všechno no, tak objednáš věci jak do lékarničky, tak si šampony a nevím co všechno z jednoho serveru :)
Já jsem s nima letěla a byl to jeden z nejlepších zážitků v životě :). Hodina letu, ne konci certifikát a připitek šampáněm…no jako z pohádky :)
Ahoj dá se u nich pořídit i certifikát?
Ten pak dostaneš na zemi :) jako pamatku
Tak třeba té kosmetiky oriflame jsem si ani vůbec nevšimla :)
Zmiňujete tady e-shop lekarny a docela mne překvapilo, že prodávají i léky přes internet :) je to super věc a rozhodně ji vyzkouším :)
Jo, taky jsem o něm nevěděla, ale můžu říct, že je to fakt super nápad no…a hlavně se trošku směju tomu, že to funguje už od roku 1999 a já jsem si toho fakt nikde nevšimla….
To už opravdu funguje tak dlouho? Tak to je zase super, že tak dlouho se drží na trhu, to potom vypovídá i o tom, že opravdu to dělají precizně.
No většina e-shopu krachuje a já nevím co všechno, ale je fakt, že tenhle ne no…
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.