Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
http://www.vykupto.cz/zbozi/14671-mini-hd-kamera-do-auta-doruceni-zdarma?ref=4c51c7842c89f
Rádi s manželem nakupujeme ve slevách, a oblíbený máme slevomat. občas mě překvapí a objedná mi nějakou věcičku, naposledy to byla kytice od firmy www.florea.cz, kterou mi sám kurýr dovezl. Manžel mi tím udělal strašnou radost.
No narazit na takove slavy tak snad vykoupim cely obchod, na slevy jsem trochu ujeta :-)
na vykupto jsou casto hezky akce :)
já mám ráda freeport, jezdím tam se ségrou a vždycky skvěle nakoupím ve slevách ;-)
To jde nekde narazit na takove slevy? Kamoska si pochvaluje caste slevy ve freeprotu, jezdite tam taky nekdo? Az takove slevy tam ale nemaji, nebo ano?
ahoj holky, sháním legíny, kde kupujete vy??
já objednávám z nessisport.cz, mají tam široký výběr a dost dobré ceny
od nich taky dvoje legíny mám a jsem s nimi téř psokojená ;-)
já jsem na jejich web narazila náhodou, ale jsem fakt ráda, že jsem si od nich legíny objednala ;-)
Holky díky moc za radu kam se podívat, moc jste mi pomohly :-)
ahojda, já mám veškeré oblečení z freeportu, vždycky si hlídám slevy na freeport.cz
taky tam musím zajet a okouknout jaký tam mají slevy, už jsem o tom hodně slyšela, ale sama jsem tam ještě bohužel neměla čas vyrazit...
Joo holky tam se vyplati jet, ted jsem si nakoupila hodne veci na zimu.
Me se vyplaci jezdit tam kde maji slevy pac rada si kupuji znackove veci,
Tam jsou dobré slevy
když to jsou slevy 90%, tak se to kupuje za desetinu ceny, opravdu tomu tak je? Kde mají takové slevy?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.