Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Začala jsem držet dietu a přemýšlím o figuactiv polévkách, znáte někdo?? kde bych je mohla sehnat nejlevněji?? *2*
jo znam...jim je skoro kazdy den a jsou moc dobry...muj pritel je nemuzu ani citit ale on je chlap a temto vecem nerozumi :-D
no jooo chlapi o těch mi radši nemluv :-D a kde to sháníš?? někde v obchode nebo v lékárně?? *2*
ja jsem si vyhlidna jeden e-shop ze ktereho to vse kupuji :-) z aaazdravi.cz kdyztak mrkni...me se zdaji ceny dobry a vzdy mi to dojde v poradku a vcas jak ma ;-)
mají tam celkem výhodný akce jak tak na ně koukám :-) ale pro mě bude asi nejlepší ta bramborová nebo ta kari protože rajčata nejím takže rajskou zavrhuji hned :-D měla jsi už tu kari??
jo kari jsem zkousela..ale moc mi nechutnala ale za to rajska ta je :-D a bramborova klasika no :-)
Ahoj, koukni na web..Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě. Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.Za každý den, kdy se přihlásíte získáte 1 kupíka,Již při samotné registraci získáte 25 kupíků. Dalších 25 kupíků získáte za první nastavení hlídání jakéhokoliv produktu nebo kategorie atp.. Poukázky zasílají vždy ve čtvrtek a můžete je utratit za cokoliv.. super Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz/?u=bu6pa
dobrý den, neznáte nějakou fajn pizzerii v Olomouci? Jedeme tam do ZOO na vylet a děti mají slíbenou pizzu, ale aby to tam trochu bylo vhodné pro děti. Děkuju za tipy
Holky našla sem si tento krásný dávkovač http://www.allik.cz/pozvete-ho-ke-stolu/ ale nevím kde ho koupit...znáte ho někdo?
No ja jsem jeden super odstavnovac videla na strankach znacky orava, shanela jsem ted nejakou elektroniku do bytu a tak mam prehled. Maji super vyber.
Poslala bys mi na ty stránky odkaz?
Dobrý odšťavnovače dělá Orava
Zdravím, znáte někdo společnost Maxihypo, která prý poskytuje levné půjčky. Docela na to spěcháme, protože potřebuji zaplatit letní dovču. Nabízí údajně půjčky s nízkým úrokem všeho druhu. Díky
Neznám, ale osobně bych byla velmi opatrná, jistě víte, jak to s většinou těchto společností vypadá...:-(
Zdravím, já mohu zase vřele doporučit. Brali jsme si půjčku před půl rokem a všechno šlo vyřídit z tepla domova a hladce. Mají navíc nízký úrok! Je asi zbytečné se obávat, ale chápu, bez doporučení bych se taky do toho nepustila...
Nemusíte jíst jen polévky.Jsou i tablety a spousta jiných přípravků. Hlavně musíte také cvičit
Nemusíte jíst jen polévky. Jsou i tablety a spousta jiných přípravků. Hlavně musíte také cvičit
Ahoj všem :) Mám na všechny dotaz a budu ráda, když se dočkám odpovědi, rady a zkušeností. Docela si pohrávám s myšlenkou, že bych si domu pořídila domácí vinotéku. Je tu někdo, kdo už vinotéku má? Oplatí se koupě? A pokud ano, na co se při výběru zaměřit? Děkuji všem zúčastněným.
Ahoj, my jsme si vinotéku pořídili do nového bytu. Máme ji v obýváku. Je to krásný doplněk a ještě navíc funkční. Každopádně o koupi se poraď s odborníky, já jsem si třeba nechala poradit od odborníků z domaci vinoteky.cz. Mrkni na jejich web, je tam na ně kontakt, tak jim buď napiš nebo zavolej a oni ti velmi osochtně poradí. Jo, jinak my máme zn. Dunavox.
Holky, jako asi takhle… pro někoho určitě může být, ale my vinotéku máme a jako pro nás je to opravdu velmi užitečný kousek do domácnosti… Víš co, jsme milovníci vína, takže ji opravdu využijeme.
Prosím, mohly byste se pochlubit, jakou vinotéku máte? Nebo alespoň jakou značku? A kde jste kupovaly? A pomáhal Vám někdo s výběrem?
Holky, chci se zeptat… Domu bych si chtěla pořídit kávovar. Nevím ale, jaký vybrat. Nabídka je docela široká a já nevím od čeho se mám odpíchnout.
Máte zkušenosti s prodlužováním pomocí clip in?.. Zaujal mě velký výběr v clipinhair eshopu a uvažuji nad tím že bych zkusila nějakou tu sadu objednat alespoň na zkoušku..
Občas clip in nosím a jsou super!:) Z toho eshopu Clipinhair mám pár sad doma také a jsem snimi spokojená
Ve vlasech vám drží dobře? Netřepí se po nějaké době nošení?
Mě se zatím žádné vlasy odtud netřepily. A drží to, ještě se mi nestalo že by se mi to nějak uvolňovalo nebo tak
Ty a nepřemýšlela jsi třeba nas tím, že by ses třeba s někým poradila? Já jsem to tak udělala a super. Tady posílám kontakt https://www.nivona-eshop.cz/kontakty. Je tam super borec, co tomu opravdu rozumí, a fakt ti poradí, jaký kávovar je pro tebe nejlpší podle tvých představ...
Holky, máte některá zkušenosti s kávovry zn. Nivona? Mě se ta značka docela líbí a koupila bych ji našim k vánocům, ale ráda bych znala vaše názory...
Kde objednat dobrý batoh? Máte něco z Nejkufry?
Z tohoto obchodu mám cestovní kufr a je nejlepší jaký jsem kdy měla. Až mi přestane sloužit tak si tu určitě pořídím další
I mě se osvědčil eshop Nejkufry. Pořizovala jsem tu kufr a jsem nejvíc spokojená
Za jak dlouho vám odtud objednávka přišla?
Zdravím.. tak maximálně do tří dnů to přiišlo :)
Z nejkufry jsem objednávala cestovní kufr a taky mi došel za dva dny od objednání, za mě spokojenost
Kde pořídit kvalitní garážová vrata?
Radko já pořizovala garážová vrata od této firmy https://www.kruzik.cz/
A s termínem namontování nebyl problém? Nečekali ste dlouho?.. A která ta vrata jste si od nich nechali konkrétně namontovat?
Na termínu nebyl problém se domluvit. Nechali sme si namontovat ta sekční vrata, zaujala nás technologie Dura print které využívají
A to dura print znamená co?
Dura print je technologie využívající inkoustového tisku s vytvrzováním UV lampou. Inkoust se nanáší na vratový panel.. tady je o tom něco víc www.duraprint.cz
To vypadá moc dobře, děkuji.. a líbí se mi i ty možnosti provedení. Objednávala ste rovnou přes ty stránky?
Ano, objednávala sem přes stránky, a oni se mi po té sami ozvali a dohodli sme termín montáže
Bezvadný, děkuju... tak už sem taky objednala a vše je dohodnuto.. S termínem byli moc ochotní
Od kružíka máme vchodové dveře k domu, za sebe jsem také velmi spokojená. S firmou výborná domluva
Dobrý den, jaké provedení těch vchodových dveří nabízí?
Ahoj, k té vinotéce - ti, kdo si pořizovali dvouzonovou - jak se vám osvědčila? Jak hodnotíte její využití? Jste spokojeni nebo byste třeba řekli, že stačí ta jednozonova?
umí někdo poradit opravdu kuchyňksé nože? Preferuji nějaké ocelové a nehledím na peníze.
Ahoj, máte někdo prosím zkušenosti s kávovarem zn. Nivona. Vyhlídla jsem si ho tady https://www.nivona-eshop.cz. Jde o to, že bych ráda utratila penízky od ježíška a kávovar si přeju moc moc dlouho.
Znáte někdo džemy relax z ovoce?
Neznám, co je to za džem???
Hledala sem nějakou zdravější variantu džemu a narazila sem právě na tohle https://www.relaxlepsinezdzem.cz/ tak mě zajímá jak chutnají
Holky já si džemy relax z ovoce kupuju, doma už ani jiné nejíme. Chutnají celé rodině :)
No a které příchutě kupujete?
Jak kdy, nejradši mám ten jahodový a broskvový
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.