Diskuse na téma Sérum na vrásky

02. 01. 2023 Elininka Prosím o radu

Zdravím, chtěla bych zkusit dobré sérum proti vráskám - poradíte jaké zkusit za dobrou cenu?

Denisa5 04.01.2023

Výborné je toto sérum od Astrid https://www.parfemy-elnino.cz/astrid-bioretinol-serum-pletove-serum-pro-zeny-30-ml/ Krásně zvlhčuje, vypíná a zpevňuje pleť. Navíc zmírňuje i pigmentaci a sjednocuje tón pleti. Je opravdu výborné, jako jejich celá řada.

Maslinka 08.01.2023

Holky, já mám kosmetiku Astrid hrozně ráda! Hlavně je účinná a oproti jiným značkám je za více než příznivou cenu.

Elininka 10.01.2023

Děkuji za doporučení, je pravda, že Astrid je česká klasika :) Objednala jsem si jejich celou řadu s Bioretinolem - krém, sérum, masku.

Musím souhlasit - značku Astrid kupuju už roky a jejich produkty miluju! Navíc mají vše za přijatelné ceny.

Ella789 22.01.2023

Holky, já jsem si před časem koupila celou řadu Astrid s Bioretinolem a jsem moc spokojená - pleť je krásně vyhlazená a zářivá.

Dianadia 06.12.2024

Můžete prosím poradit kosmetiku, která je učinná na vrásky a zároveň vhodná na citlivou pleť?

miška4 Dianadia 11.12.2024

Skvělá je česká kosmetika Iuvenio, je bez parfemace a vhodná přímo na citlivou pleť. Moc mi vyhovuje a pomohla mi i zpevnit pleť a vyhladit vrásky :)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

První týden roku 2025 přináší do vašeho milostného života čerstvou energii. Pokud jste ve vztahu, můžete očekávat zvýšenou komunikaci a nové společné závazky, které posílí vaše pouto. Nezadaní Berani mohou potkat někoho, ... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat