Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahoj, neviděly jste někde nějaké stylingové tipy, jak se oblékat, když jste trošku při těle? Díky! :)
Pro ségru k narozkám jsem sehnala nějaké oblečení na answear.cz a od tý doby nakupuje tam. Já mám o něco málo míň než ona a taky tam nakupuju, mají prostě oblečení na každého :)
Ahoj, tenhle probem jsem resila dosti dlouho, zacali jsme jezdit do freeport.cz je to kousek od Rakouskych hranic, nakoupim tam na sebe snad uplne vse! :-)
Neměli tam ted nejakou velkou akci s Leošem Marešem? Nekde jsem nato zahledla reklamu
Jo jo vecna starost nasi maminy :-(
Tak si musi dobre vybtra kam nakoupit, my s maminou jezdime nakupovat k rakouskym hranicim do nakupniho strediska a ona si tam vzdy vybere
Ahoj, já kupuji své mamince, která má velikost 48 oblečení na www.petrklic.cz, je to česká značka. Mají tam moc pěkné věci. Maminka je z nich vždy nadšená. Zkuste se kouknout, myslím, že si určitě něco vyberete.
Zkus kouknout na second hand Genesis jestli ti nevadí oblečení z druhé ruky :)
Já teda vybírám nejradši přímo v obchodech a neobjednávám, potřebuju to vidět velikost i materiál…jsem teď krátce v Praze, můžete poradit vaše oblíbený místa na nákupy? :)
Připojím se rovnou k tobě. Taky to tady ještě nemám moc prochozený a budu ráda když se podělíte o zkušenosti :-)
Určitě se zajeďte podívat do https://www.galerieharfa.cz/ já tam chodím moc ráda a když si stáhnete jejich aplikaci tak máte i pěkný slevy :)
Taky tam chodím, mají tam moje nej obchody a vždycky je tam moc příjemně - dobré jídlo, hezké posezení atd.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.