Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Ahojky, každej rok mám žaludeční vředy před vánocema z výběru dárků pro chlapy - manžela, tatínka, tchána. Máte nějaký tipy a rady?*4*
Vcera jsem ukoristila paradni papuce *1*
Maky: A co presne pro muzskeho mas? Potrebuji rychle nejakou inspiraci, zase jsem to letos nechala na posledni chvíli a zato se proklinam.
Ahoj já bych potřebovala poradit co koupit mému muži, který celý den pracuje na pc.Nic ho kromě počítače nezajímá.
Kup mu poukaz na nějakou únikovou hru.Jestli ti mohu poradit tak určitě se nebude nudit u Enigmy.Však se koukni na mindmaze.cz
Tak jsem si to přečetla a koupila mu to.Myslím,že si u toho odpočně.
Enigma je hodně dobrá.Byla jsem i na Alchymistově komnatě s naší celou rodinou a hodně jsme se pobavili.
Rády bych pro muže na Vánoce také nějakou elektroniku.Vypadá to asi na nový mobil,ale nemám představu jaký.Více jak 10tis za něj,ale nedám.
Kup mu tady tenhle Honor 9 stojí méně než těch 10tis a za ty peníze je to hodně dobrý telefon.Můj muž ho má a nedá na něj dopustit.Nejlépe ho koupíš na http://mobilsmart.cz/honor-9-4gb-64gb-dual-sim-blue.html
Tak jsem mu ho koupila.Hodně jsem si o něm přečetla a myslím, že to bude dobrá volba.
A v obchode nebo davas prednost eshopu? Jetovelka uspora casu
V posledni dobe jsem tedy dala prednost eshopu, nejako mi kvuli detem nezbyva ca behat po obchodech a hledat co nej na vanoce
čau ženy, letos jsem na sebe hrdá - koupila jsem pro svého drahého členství do www.zone4you.cz - je to fitko, wellness a jsou tam i sálové lekce. Myslím že se mu to bude líbit. V práci je pořád za počítečem ,tak aspoň se protáhne, A mě snad občas vezme s sebou do vířivky :)
Já jsem udělala manželovi dárkový balíček s tímto kolagenem www.rosenpharma.cz/produkty/kolageny-a-ostatni-doplnky-stravy/kolageny/kolagen-sprint-zvykaci-tablety jelikož hodně sportuje a bolí ho konela.
Mě tady tyhle tablety hodně pomohly.Mám špatné kolena z jízdy na kole a po těchto tabletách se mi hodně ulevuje.
já tomu svému koupila mobil honor, jelikož to vůbec nečekal, byla to opravdu pecka
já vsadila na klasiku, stylový ponozky, vune do auta, parfem, balzam po holení, knížka, lístek na koncert
Čauky, vánoce se nám pomalu, ale jistě blíží, nakupujete už také? Já většinou začínám v září :-)
Já mám zatím jen pro manžela, dětem budu dávat tento týden papír, aby napsali ježíškovi :-D
Ahoj, já už Vánoce docela dost řeším i když do nich ještě pár měsíců zbývá. Manžel hrozně rád posiluje tak bych mu ráda koupila něco do výbavy. Máte tip na dobrý obchod s takovými věcmi?
Jani já můžu doporučit fitham https://www.fitham.cz/
Takže odtud máte něco pořízeno?
ja zase dám tomu svému poukaz na TRX. Hodně o tom mluví, tak věřím že mu to udělá radost
co to je TRX? něco speciálně pro muže?nikdy jsem o tom neslyšela
už mám vše pořízeno , nanejvýš koupím nějakou drobnost pokud mne někde osloví :-) co se týká manžela , tak už delší dobu kupuji zážitky : letos dostane letecký simulátor <3 loni byl úplně unešený z jízdy ve Ferrari
Tak to jsme na tom stejně, také kupuji zážitek, ale tento https://www.adrop.cz/pilotem-ultralehkeho-letadla-na-zkousku, miluji tento typ dárků :-)
Moniko děkuji ti za super tip na dárek ;-)
U nás to bude letos staršímu synovi tablet, mladšímu vláčkodráhu se stolkem, a manželovi erotický obleček pro mě z e-kondomy.. a mám vystaráno:D
To není úplně špatný nápad s tím dárkem pro muže... s eshopem už máte zkušenost?
Jojo objednávala jsem tu už dříve a vždy všechno odtud splnilo moje očekávání
No každopádně moc díky za tip. Já už sem tu objednala tohle https://e-kondomy.cz/eroticke-obleceni/kosilky/avanua-livia-damska-kosilka-modra tak snad to bude mít úspěch :D
Tak ta vypadá krásně, už vám přišla?
Ano mám ji doma a je super, sem nadšená. Asi tu objednám ještě něco
Budu si nadělovat k Vánocům nová prsa a zaujala mne Aesthevita v Praze, podstoupili jste tu jakýkoliv zákrok?
Svýmu chlapovi sem letos koupila s předstihem k Ježíškovi Vigantolvit aby si doplnil vitamín d
Milado máte s doplňkěm už nějakou zkušenost? A to je konkrétně jen na doplnění déčka? ..
Ano je to doplněk stravy na doplnění vitamínu D ... Já zatím zkušenost nemám ale mám dobrou zkušenost s Vigantolem pro miminka a ten je od stejné společnosti jako Vigantolvit tak to ve mě vzbudilo důvěru:D
Začala jsem dávat vigantolvit 15 leté dceři a je znát že jí to pomáhá, sme stím moc pokojení
Co letos kupujete svým mužům na Vánoce?
Ahoj u nás se budou letos rozdávat dárkové poukazy. Můj chlap dostane poukaz na konzultaci ve Světě zdraví.. stále slibuje že tam zajde, jelikož má nařízeno od doktorky shodit, protože už ho nadváha ohrožuje.... a doted jen sliby... takže ho takhle převezu
Aha tak to by možná ocenila moje mamka...ta by ráda zhubla, má za sebou dost diet ale nadává že jsou ty diety k ničemu... a ten dárkový poukaz jde objednat?
To netuším jestli jde objednat já sem koupila osobně, ale zkuste se zeptat
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.