Diskuse na téma bikram yoga

16. 10. 2012 tamca Pohyb a sport

Zdravím čtenářky bety, mám na vás dotaz. Byly jste už někdy na bikram yoze?Já nikdy a přiznám se, že jsem ani dlouhou dobu nevěděla, že něco takového u nás existuje. Zajímá mě to z toho důvodu, že u klasického posilování se zkracují svaly(to cítím sama na sobě) a taky po stereotypním způsobu sportování si tělo zvykne, tak bych chtěla zkusit něco nového a padlo mi do oka toto. Jsem zvědavá na vaše komenty.;-)

Ivča 28.08.2024

Holky, musím se pochlubit :-D Jógu už cvičím několik let a teď jsem na jedné lekci uviděla, že jedna slečna měla nádhernou jogamatku. Neodolala jsem a zjistila, že ji má z sehopu placestore. Tak jsem tam hned naběhla a vybrala si snad ještě hezcí, než měla ona, tady tuhle https://www.placestore.cz/jogamatka-dhaara--pink-peaks-2mm/. Je fakt krásná a teď se na to cvičení těším ještě o mnoho víc. A už se mně taky spousta holek ptalo, odkud ji mám. Tak máte tip, kdybyste si to cvíčo chtěly takhle zpříjemnit a být originální.

Verča 15.07.2024

Ahoj holky, kam jinam ještě chodíte na lekce jógy v Brně? Zajímaly by mě spíš nějaké ty druhy jógy jako power jóga nebo něco takového. Zkoušela jsem normální jógu a je to na mě moc pomalé a klidné. Asi se k tomu musím časem dopracovat, abych se byla schopná uklidnit a u toho cvičení i trochu relaxovat :-D Já jsem radši, když jsem po cvičení pěkně zničená, ale ta jóga mě láká právě z toho důvodu, že to protahuje ty svaly a když ji člověk dělá dlouhodobě, tak mi přijde, že to dělá hezčí postavu než třeba jen posilování.

Alča Verča 25.07.2024

Ahoj, jóga je super, jak říkáš, dělá to takové dlouhé svaly nebo jak to mám říct :-D které člověk z posilování nikdy nezíská. Chodím na lekce do ZONE4YOU, mají tam na výběr více druhů jógy a ráda to střídám.

tamca 21.12.2012

Fakt??? tak to ráda slyším. A jinak je teda škoda, že je tak málo studií, ikdyž myslím víc než 2.Mám to štestí, že jsem z Brna. A ty jsi byla na té Jugoslávské či kde?

JarkaNe 26.10.2012

Ano byly, zatím není moc rozšířená, protože jsem snad jen 2 studia co vím(Brno a Ostrava), ale v luxusnějším jsem nikdy nebyla. A co se týče samotného cvičení se nedá slovy popsat, je třeba vyzkoušet.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat