Diskuse na téma prodlužování vlasů

Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, protože moje stagnují a už nechtějí růst. Máte s tím zkušenosti a můžete mi prosím doporučit nějaké kadeřnictví pokud možno v Brně nebo nejbližším okolí?

Ilona 21.12.2024

Pokud ti vlasy přestaly růst a přemýšlíš o prodloužení, je to skvělý způsob, jak získat rychlý a přirozený objem a délku. Pokud nechceš podstupovat trvalé prodloužení, můžeš zkusit clip-in vlasy, které se snadno aplikují a vypadají přirozeně. Doporučuji e-shop https://www.clip-vlasy-levne.cz/. Tam mají kvalitní clip-in vlasy, které ti přidají objem a krásnou délku, aniž bys musela čekat na růst vlastních vlasů :)

Klára Ilona 29.01.2025

Taky jsem si tam vlásky kupovala a jsem nadšená. Navíc mi i poradily s odstínem, což mi moc pomohlo. Výhoda je že přírodní vlasy můžeš i obarvit. :) Můžeš je upravovat jako svoje vlasy. Jen je potřeba se o ně i pěkně starat aby vydrželi co nejdéle krásné. :) Já jsem si tam koupila i doplňky na vlasy. A moc mě baví že si můžu měnit vzhled a není to na trvalo.

Ahoj, taky jsem používala a výborný. Přírodní vlasy, rychlé doručení, zákaznická podpora ve výběru správných vlasů také na výbornou. Plus mají i spoustu doplňků.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berani, v týdnu 11 roku 2025 se můžete těšit na dynamické období plné energie a nových příležitostí. Vaše vládnoucí planeta Mars vám dodá odvahu a odhodlání pustit se do nových projektů, ať už v osobní nebo pracovní sf&ea... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat