Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Chtěla bych si nechat prodloužit vlasy, protože moje stagnují a už nechtějí růst. Máte s tím zkušenosti a můžete mi prosím doporučit nějaké kadeřnictví pokud možno v Brně nebo nejbližším okolí?
prosím o radu, kde na internetu sehnat vlasy k prodloužení?
a chceš eshop nebo někde nějakou prodejnu někde? :)
z evropských vlasů se prodávají tady: http://www.vlasy-k-prodlouzeni.cz/ :-)
Tady si kupovala kamarádka vlasy, a když jsem viděla, jak krásně vypadají a jak je s nima spokojená, tak jsem si je tam taky musela vzít. :D A taky jsem spokojená. A ty odstíny jsou pěkné.
Mě se líbí jejich ofiny, jednu jsem si pořídila, protože dlouho jsem ji chtěla, ale pak jsem se bála, že mi bude dlouho dorůstat. A toto je fajn řešení. Vypadá přirozeně.
A jak to mají s výběrem pro zrzky? Najdou se odstíny i pro ně?
Ano, najdou, mají různé měděné, jak clip in vlásky, tak ofiny, jsou to barvy do měděné. Pěkné. Jukni
I když mě boom prodlužování vlasů tak nějak minul, jsem teď ve fázi dorůstání z krátkých vlasů, a upřímně si s myšlenkou prodloužení pohrávám. Zajímalo by mě, jak to je s péčí o vlasy a tepelnou úpravou (fén, žehlička, napařovací žehlička)?:-O
Taky se na vlasky letos chystam, rada bych na plesovou sezonu mela páááčo :)))
Take mam doma clipecky, kupovala jsem si je na netu z Brna a jsem s nima moc spokojena, letos je zase oprasim :)
A kde presne? Pred plesovou sezonou bych taky doma nejake rada mela :)))
Zrovna sjem narazila na predvanocni akci na clipecky na clip vlasy levne, takze se mi to i k Vanocum splni :)))
Klipy jsou fajn ale asi ne na nošení na pořád. Vyplatí se to vůbec si je pořád kupovat, nebo je to na víc použití? Moc o tom nevím, já si je totiž nechávám prodlužovat v salóně yes vip a tam mi přijde že to dělají kvalitně, a vydrží to delší dobu, nemusí si pořád sundávat a nasazovat. Akorát teda musím chodit na posouvání pramenů co 3-4 měsíce.
Ahoj, já bych ráda dostala doporučení, kde koupit kvalitní vlasy na prodloužení. Děkuji předem *1*
Zdravím. Vlasy na prodloužení nebo Clip in z pravých lidských vlasů doporučuji eshop Clip in vlasy eu
anastazio děkuji moc! To je teda toto, jo?http://www.clip-in-vlasy.eu/?
Ano ano, to je přesně ono. Tak snad se ti bude hodit a něco taky vybereš.
Hodilo, vlásky jsem vybrala a mám je objednané :) Tak snad s nimi budu spokojená.
*3*Tak to jsem ráda.Určitě budeš spokojená, však pak napiš :-) *3*
Tak vlásky už mám doma nějaký ten den, vypadají božsky! :) Díky za doporučení, zítra jsem objednaná ke kadeřnici, tak už se nemůžu dočkat!
Nemáte zkušenost i s umělými culíky či ofinou ? Nevypadá to moc uměle ? Popřípadě kde je nejlepší takový doplněk zakoupit ?
Uměle to nevypadá, pokud se ti povede koupit stejný odstín vlasů, jako máš ty sama popřípadě je potřeba ofinu nebo culík nabarvit. Jinak kvalitní vlasy mají na clip-vlasy-levne.cz
Ty brďo a jak se ti to takhle odhadovalo podle těch fotek ? :/ Já mám strach že to netrefím :/
Napsala jsem jim na eshopu maila a paní byla hrozně ochotná a pomáhala mi odstín vybrat, stačí poslat fotku vlasů, aby věděla jaký máš odstín vlasů :)
Fakt ? :O No tak to koukám teda, většinou skoro nikde nereagují a když už ano, tak jsou nepříjemní. Mohla bych se zeptat odkud vlasy máš a o nějaký kontakt, protože taky budu určitě potřebovat pomoct s výběrem.
Nechám ti tu odkaz a stačí se obrátit na ten mail :) www.clip-vlasy-levne.cz/content/2-kontakt-clip-vlasy-levne-cz
Děkuju moc ! Vlasy už mám doma a s paní jsme vybrali odstín naprosto stejný v jakém mám svoje takže naprostá spokojenost !
A jezdíte si vlasy nechat prodloužit přímo do Brna, dívala jsem se že mají v kontaktech i přímo kontakt na paní, která jim vlasy prodloužuje. Máte zkušenost s její prací ?
Když jsem si objednávala clipy, tak ty mi nasazovala sestra. Asi po čtyřech měsících jsem se rozhodla si koupit vlasy lepší .. evropské .. a nechat si je dát "nastálo" metodou tape in a super. Tím, že mám husté vlasy, tak mi kadeřnice doporučila si objednat větší počet pramenů, aby prodloužení vypadalo přirozeně a taky se povedlo. Byla jsem u paní v Řečkovicích a je fakt moc šikovná. Doporučuju kde můžu eshop clip-vlasy-levně a kadeřnici z Řečkovic.
Paráda ... já jsem spíš přemýšlela nad keratinem, ale podívám se jak vypadá ta tape in metoda, protože mi to popravdě nic moc neříká.
A jakou metodou jste si je nechala prodloužit?
K prodloužení vlasů mám v oblibě clipy. Jsou super.
Prodlužujete si vlasy jenom na délku, nebo třeba i ofinu, všimla jsem si že nabízí i culíky.
Zkoušela jsem jenom klasické clipy v podobě vlasových pramenů .
a ty clipy dáváš po celé hlavě, nebo jak si je dáváš a kam přesně?
na ofinu? Jak se to dává na ofinu? Jsou i takhle malé clipy, pásky?
Taky bych si chtěla nechat prodloužit vlasy, ale mám hrozný strach, že mi to odrovná ty moje :(
To je potřeba najít prodloužení respektive tip spojů, který ti vlasy nezničí. Já mám vlasy od značky hairtalk a vybrala jsem si je právě kvůli tomu, že ti vlastní vlasy nezničí.
Aha a jaký je v nich rozdíl oproti jiným značkám ?
Jde tam o to, že jsou ty pásy lehoučké, takže ti nezatíží tvoje vlasy a taky nasazování probíhá za studena, takže ani během nasazování nedojde k narušení tvých vlasů
Jsem spokojená s clipy od vlasy-levne. Mají materiál z pravých lidských vlasů.
Nasazovala jste si je sama?
Nechala jsem si vlasy prodloužit u své kadeřnice.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.