Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Milé dámy, chtěla bych poprosit o radu. Ráda bych vyzkoušela přípravek na hubnutí XLS Medical...máte s ním některá zkušenosti?? Děkuji za odpověď.
Zdravím, přípravek XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny je výborný, cítím se skvěle, po 2 měsích mám 3 kg dole a je velice dobré, že tento produkt nemá negativní vedlejší účinky. Určitě tento produkt ráda doporučím.
Dobrý den, s XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny jsem byla velmi spokojená a překvapená, že už po týdnu užívání 3 x denně, jsem na sobě pocítila změnu a příval potřebné energie a upravení zažívání a jím co mi chutná a nemusím se extra omezovat v jídle. Před týdnem jsem dobrala druhé balení a po dobu užívání moje chutě se upravily, nemusím sladké a úbytek na váze je 3 kg, ale hlavně se mi zformovala postava - ztratily se špíčky, objem stehen se zmenšil, kalhoty mi jsou volnější, je to perfektní.
Já se také snažím zhubnout. Ze začátku mi to vůbec nešlo, ale teď jsem si kromě pravidelného cvičení, sestavila zdravější jídelníček a užívám rovněž XLS Medical. Kila už jdou dolů trochu rychleji, což mi hodně zvedlo sebevědomí a odhodlání to ještě nevzdávat.
Beru XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny 3tbl. denně, za tu dobu mám dole 2,5kg, ale hlavně nemám tendence vyplenit ledničku a jako milovníka sladkého a všeho mlsání okolo mě ani nic moc neláká. Také se mi upravilo vyprazdňování, s čímž bojuji prakticky od puberty. Podporuje imunitu díky řadě vitamínů, srovnává trávení a vyprazdňování, mírní hlad a chuť, stabilizuje váhu při běžném stravovacím režimu. Tento pozitivní efekt se dostavuje po 1 měsíci užívání, je tedy třeba dlouhodobější užívání.
Zkus šetrný přípravek XLS Medical a uvidíš že ti pomůže jako mě. Zhubla jsem 3 kg za 1,5 měsíce, cítím se dobře, nemá žádné vedlejší účinky a opravdu pomáhá.
Dobrý den, přípravek XLS Medical Vázání kalorií z tuků s vitamíny jsem si právě znovu objednala. Je opravdu vynikající, snižuje chuť k jídlu a hlavně na sladké. Podařilo se mi s ním zhubnout pár kilo a upravilo se mi zažívání. Je za dobrou cenu a vážně funguje.
Když chci trochu snížit váhu, vždy si koupím XLS Medical, protože se mi sním lépe přechází na redukční režim a lépe s ním zvládám návaly hladu. Již v prvních dnech mám pocit menšího břicha. Motivuje to, i když je to asi jen odvodněním.
A cvičíte u toho? Zdravý jídelníček u mě není problém, ale na cvičení čas není...:-/
Ahoj brala jsem xls medical 2tabletky 3krát denně a při tom jsem každý den hodinu cvičila a ani kilo dole.:-O
Ahoj , já jsem taky zkoušela. Cvičila jsem do toho a nepostřehla žádnou změnu. Začala jsem se raději zabývat výživou při cvičení. Hodně čtu od Petra Havlíčka, výživového poradce, třeba teď píše do časopisu Dieta. Řídím se i radami, jak a co dělat při cvičení, prostě jak jíst, co pít. Začaly jsme se ségrou chodit na HEAT a obě máme supr pocit. Chodíme už měsíc, vše dodržujeme, nevážíme se,ale oblečení nám líp sedí:-). Stojí nás to víc dřiny,ale ten pocit stojí za to.
Ten článek jsem četla taky, určitě na ten časopis mrkněte, je tam všeobecně hodně skvělých rad! :) Jinak já HEAT ještě nikdy nezkoušela, sama cvičím Pilates, pěkně mě to protáhne a nebolí mě tolik záda :)
Tak jestli máš ráda pořádně se zapotit, tak HEAT doporučuju, byla jsem pěkně zplavená:-). Jinak víc o HEATu je na straně 192 jestli jsi ještě nedočetla:-)
Na hubnutí jsem brala Xtreme II od www.lipoxal.cz, který mi pomáhal při cvičení pálit tuky a hlavně mi dodával i energii všechno zvládnout :)
A jak rychle působil? Měla jsi nějaké obtíže?
Já jsem byla bez problémů, jaké myslíš? Jen jsem teda hubla krásně :D
No kamarádky braly nějaké a měly po nich těžké průjmy a bolesti břicha.
Tak to já jsem neměla žádný problém. Jedině ten, že jsem pak musela měnit šatník za hodně měnší velikosti. :D
Tak to byla velice příjemná povinnost :)
Koupila jsem si ten lipoxal Extreme a zatím na sobě vidím malé výsledky. Po třech týdnech asi nemůžu čekat x kilo dole. Ale myslím, že to půjde dobře. :) :) :)
Podle mě ti to půjde dobře dolů. Pokud na sobě vidíš aspoň něco už teď.
Doufám, chci teď zhubnout a potom si hlavně tu postavu a váhu držet. To bude to nejdůležitější.
A taky to nejtěžší, když nebudeš jíst www.lipoxal.cz, který tě zbaví chuti na sladké a připadáš si s ním sytější
Mě pomohl www.lipoxal.cz na zhubnutí. Už jsem si připadala jako obří balón, takže bylo potřeba s tím něco dělat.
Tak hlavní je, že jsi s tím začala sama od sebe něco dělat :)
Ty jo, holky, to teda nevím... piluky? Jako já taky bojuju s váhou a je to už prostě na palicu, ale do tabletek bych asi nešla :( No, nicméně... Co neinvazivní liposukce? To myslím, že by pomohlo. Já nad tím zrovna přemýšlím...
Ahoj, já se na ni chystám sem https://aetherclinic.com/. Zatím jsem měla první konzultaci a jsem nadšená. Jsou tam super, vše mi vysvětlili. Až budu po, dám vědět.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento poslední týden roku 2024 přináší do života Beranů příležitost k reflexi a plánování budoucnosti. Hvězdy naznačují, že je ideální čas zamyslet se nad úspěchy a poučeními z uplynulého roku. Můžete pocítit touhu zásadněji změ... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.