Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Při jaké m sportu je největší záběr na tělo a nejvíc se spaluje?
Já jezdím celý život na kole, ale poslední rok už nemůžu tolik namáhat záda, tak jsem si pořídila elektrokolo z els-moto. I tak je to makačka, když chci, ale jinak pohodička :) Škoda, že jsem to nevěděla dřív :D
Ahoj, jee, tak to bych chtěla taky mít celoživotně nějaký koníček nebo sport. Hledám teď v čem se vyžít. Ale kolo mě láká dost. Mohla bych ho využít do práce každý den, mám to 20 minut.
Mně teď hodně začalo bavit běhat, hodně mě motivují chytré hodinky (dostala jsem takové super Carneo) a baví mě to sledovat a počítat si to :)
Chtěla bych začít chodit na nějaké skupinové lekce, kde je to v Brně nejlepší?
Tak to se přidám k otázce, ráda bych začala a nevím kam zajít aby to stálo za to tak sdílejte zkušenosti :)
Já chodím v Brně na power yogu do Zone4you, zkus si je najít mají spooustu lekcí, skvělý fitko, wellness atd. a teď k ročnímu členství i měsíc zadarmo takže se určitě vyplatí teďka začít. Já tam chodím moc ráda :-)
To působí parádně, děkuju za doporučení, zajdu si to tam prohlídnout když to nabízej.
A je spolehlivé takové stroje objednávat přes internet? U nás žádnou prodejnu nemáme, takže bych pro něj musela někam do Prahy.
Nejznámější je rozhodně fitham. Nakupovala jsem u nich celkem dvakrát a poskytují perfektní servis a výběr za mě mají rozhodně největší.
Přesně tak, je potřeba, aby tě to i bavilo ;) pak ten efekt bude větší když se do toho nebudeš muset nutit, protože je to dlouhodobě neudržitelné. Jinak hodně velký záběr je třeba na veslovacím trenažeru, tam maká celé tělo ;).
Tak na tohle já třeba nekoukám, jde mi spíš o to, aby mě to bavilo.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.