Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
<a href="http://www.seznam.cz/">seznam</a>, [url=http://www.seznam.cz/]seznam[/url]
Já sem na mateřské chodila na vyzážistické kurzy, teď to dělám profecionálně. Hodně se mi to vyplatilo.
Jé to bych taky chtěla nějaké takové kurzy navštěvovat, ale v mém okolí nic podobného nemáme.
Dášo a do Prahy to máš daleko? Tak dělají perfektní profesionální kurzy líčení
Ahoj myslíš tyhle kurzy? www.makeupinstitute.cz našla jsem ty stránky na netu a moc se mi líbí
Ahoj holky kdyby ste chtěly nějaké info tak se ptejte, já už mám 4 kurzy za sebou. Dělám profi vyzáš, zejmna pro focení do různých časopisů. Tady ty kurzy v postatě odstarovaly moji karieru.
Ahoj co když bych měla o nějaký kurz zájem ale nemám žádné předchozí zkušenosri?
Tak se přihlaš na kurz pro začátečníky třeba 24.6. začíná basic víkendový kurz.
Ahoj co mi říkali když sem tam volala tak jedíné podmínky pro přijetí je dokončená základní škola, ppotravinářský průkaz a tvůj zájem to je vše =)
Jo jo to je pravda. Však můžeš kouknout i na jejich Facebook. tam taky píšou hodně info.
Bavíte se o tom makeup institutu co je v Praze?
Taky by mě ten make up institut zajímal, jak ty kurzy vlastně probíhají
Kurzy jsou od 9 do 17 s přestávkami a vekou přestávkou na oběd. Dopoledne se jede teorie a opoledne potom praktická zkouška
NO a podle čeho se ty kurzy vybírají? Na začátek bych asi měla mít ten Basic že?
Tak určitě je pro začátečníky nejlepší Basic ale jsou tam od toho i pohovory, aby zjistili tvůj talent a pomohli tě nasměrovat.
ja jsem taky studovala az pozdeji abych mela alespon jeden titul je to narocnejsi ale dalo se to zvladnout deti uz byly samostatnejsi a mela jsem velkou podporu od manzela. obcas to bylo horsi s casem a tak jsem se ucila i po nocich ale to jsem nakoupila nejake povzbuzovaky-treba od thebrainer a vse jsem zvladla
tak se dívám na tu školu. Pokud má člověk možnost, proč ne. Jak to maj s přijímačkama a začátkem roku? kdy probíhá?
zajímavý. hned jsem o něco chytřejší
lepší...no....má jméno v oboru managementu po celém světě.
o titulu MBA jsem moc neslyšela. Je lepší než třeba Mgr.?
je super, že taky máte zájem studovat, že s dětmi náš život dál nezkončil ;-).
Anoooo ;-)
To budeš mít titul MBA?
já jsem na University of applied management (UAM) Brno přímo na managementu, a jsem hrozně ráda, že jsem znovu začla studovat, holky, jděte do toho ;-)
vždy to nějak jde udělat, když o to opravdu stojíš, mluvím z vlastní praxe
já studuju při práci a dá se to....ale je pravda, že kdybych měla třeba děti, vůbec by se mi do toho nechtělo...asi záleží na konkrétní situaci
Chodíte někdo do práce a zároven i studujete? jak to zvládáte? já položila otázku, protože se nemůžu rozhodnout, chtěla bych ale bojím se, že nebudu svládat
*zvládat :-D
zajímalo by mě, co si myslíte o studiu v nejlepších letech?je pozdě?
tak na studium snad nikdy není pozdě, pokud chceš,ne?
Reklama
21. 3. - 20. 4.
V tomto týdnu můžete cítit, že se věci kolem vás zrychlují. Práce i osobní projekty mohou nabrat na intenzitě, což vás může přivést k nečekaným výzvám. Vaše schopnost rychle reagovat na změny vám však pomůže vypořádat se se vším... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.