Diskuse na téma Zvětšení rtů

Ahoj holky, přemýšlím o zvětšení rtů, ale potřebovala bych doporučit někoho, kdo to umí a abych rty měla pěkně symetrické.

Nikola 22.03.2022

Kolik ml sis nechala aplikovat ? Bojím se, že to neodhadnu a budu vypadat jak kačena :(

Romana Nikola 28.03.2022

Mám 1,5 ml a to ty sama neurčuješ, je to na domluvě s doktorkou, která ti bude rty vyplňovat :) stačí ji říct jakou máš představu, ale ani to nemusíš. Je vidět, že to má v oku a ví kolik do rtů dát, aby byly akorát :)

Nikola 06.12.2021

Taky bych si přála mít větší rty, ale jelikož se jehel bojím jak čert kříže, tak se bez nich budu muset obejít :/

Romana Nikola 01.01.2022

Dneska už se před aplikací dává znecitlivující mastička, která tomu hodně pomůže a vpichy nejsou až tolik cítit ;). Měla jsem z toho taky strach, ale jsem ráda, že jsem do toho šla.

Nikola Nikola 27.01.2022

Kam na rty chodíš ? :)

Romana Nikola 17.03.2022

Byla jsem na Aether klinice, kde jsem moc spokojená, protože chodím i na ošetření proti celulitidě a ty výsledky jsou fakt neuvěřitelné.

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berani, přináší nové energie a možnosti, jak završit rok 2024 se vší parádou. V pracovní oblasti se mohou objevit nečekané šance, které by mohly vést ke zlepšení vaší kariéry nebo finanč... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

61 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
203 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat