Diskuse na téma Klinika IVF

25. 09. 2021 Majki636 Chceme dítě

Dobrý den, zajímalo by mě podle čeho jste vybíraly kliniku ivf, kam jste se pak následně rozhodly jít darovat vajíčka ?

Ahoj. Docela by mě zajímalo, jak léčba probíhá nebo, jakým procesem musí pár projít. Podělili byste se někdo, jak to bylo u vás?

Hildegarda SimonaKrátka23 25.07.2024

No první a nejzásadnější krok je objednat se na kliniku. Nejdřív jsme podstoupili úvodní konzultaci, kde se nás ptali na nemoci u nás a rodině, potom proběhla vyšetření a já začala s hormonální stimulaci, aby došlo během cyklu ke zrání více vajíček, než v přirozeném cyklu. U manžela byl odběr snazší. No a za nějakou dobu jsem šla na transfer embrya. Ale podívej se přímo na stránky, tam najdeš průběh léčby popsaný blíž a víc informací https://www.repromeda.cz/ivf/#jak-to-probiha.

Hildegarda 18.07.2024

My kliniku vybírali na základě recenzí a zkušeností od známých a prostě lidiček, kteří ivf léčbu podstoupili. Všichni si moc pochvalovali Repromedu v Brně. A musím souhlasit, léčbu jsme u nich podstoupili i my a vše dopadlo podle našich přání - miminko je už na cestě. Co jsem slyšela, tak klinika má velice dobrou pověst a jezdí se tam léčit páry i ze zahraničí.

A nevíte, co všechno musí potencionální dárkyně splňovat za kriteria?

Janka746 BedřiškaHranatá 08.06.2024

Za mě je nejlepší se podívat přímo na stránky tebou preferované kliniky. Ale tak všeobecně - měla bys být věkově 18-35 let, zdravá, schopná tu přípravu a výkon odběru podstoupit.

Petra 28.04.2024

Ahoj, já jsem byla na klinice IVF ve Zlíně darovat vajíčka. Vybrala jsem si ji podle recenzí a zkušeností kamarádky. Co se týče těchto věcí, je to opravdu nejlepší klinika u nás, ať už jde o moderní zázemí nebo přístup k pacientům.

Alecca 19.04.2024

Ahoj, můžu se zeptat, zda máte některá na klinice IVF ve Zlíně zkušenost i s darováním vajíček.

Hana 22.12.2023

A jak to probíhá, celý ten proces. Já si to nedovedu představit.

Nina 21.12.2023

Také jsem byla ve ivf-zlin na umělém oplodnění, kde nám na dva pokusy pomohli s neplodností.

Sandriskaa 19.10.2023

Ahoj, my si kliniku vybírali především podle recenzí a doporučení. Vzdálenost pro nás nebyla moc důležitá, chtěli jsme hlavně někam, kde mají dobré výsledky a pověst.

diana27 Sandriskaa 20.10.2023

Můžu se zeptat, kde jste tedy nakonec IVF podstoupili?

Linda 15.03.2022

Taky mám tady s tou klinikou zkušenost, ale já si ji vybrala sama na základě hodnocení https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek

Anita 15.02.2022

Dostala jsem doporučení přímo od lékařky, která mě poslala na kliniku ivf Zlín. Jinak kliniku si můžeš vybrat úplně sama ;)

Romana Anita 22.02.2022

Tak to dobře udělala. Mají výborné ohlasy skrz úspěšnost takže budu držet palce ať vybereš správně.

Reklama

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více

Vybrat znamení
Zavřít

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:48
36 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:43
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat