Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Dobrý den, zajímalo by mě podle čeho jste vybíraly kliniku ivf, kam jste se pak následně rozhodly jít darovat vajíčka ?
Ahoj. Docela by mě zajímalo, jak léčba probíhá nebo, jakým procesem musí pár projít. Podělili byste se někdo, jak to bylo u vás?
No první a nejzásadnější krok je objednat se na kliniku. Nejdřív jsme podstoupili úvodní konzultaci, kde se nás ptali na nemoci u nás a rodině, potom proběhla vyšetření a já začala s hormonální stimulaci, aby došlo během cyklu ke zrání více vajíček, než v přirozeném cyklu. U manžela byl odběr snazší. No a za nějakou dobu jsem šla na transfer embrya. Ale podívej se přímo na stránky, tam najdeš průběh léčby popsaný blíž a víc informací https://www.repromeda.cz/ivf/#jak-to-probiha.
My kliniku vybírali na základě recenzí a zkušeností od známých a prostě lidiček, kteří ivf léčbu podstoupili. Všichni si moc pochvalovali Repromedu v Brně. A musím souhlasit, léčbu jsme u nich podstoupili i my a vše dopadlo podle našich přání - miminko je už na cestě. Co jsem slyšela, tak klinika má velice dobrou pověst a jezdí se tam léčit páry i ze zahraničí.
A nevíte, co všechno musí potencionální dárkyně splňovat za kriteria?
Za mě je nejlepší se podívat přímo na stránky tebou preferované kliniky. Ale tak všeobecně - měla bys být věkově 18-35 let, zdravá, schopná tu přípravu a výkon odběru podstoupit.
Ahoj, já jsem byla na klinice IVF ve Zlíně darovat vajíčka. Vybrala jsem si ji podle recenzí a zkušeností kamarádky. Co se týče těchto věcí, je to opravdu nejlepší klinika u nás, ať už jde o moderní zázemí nebo přístup k pacientům.
Ahoj, můžu se zeptat, zda máte některá na klinice IVF ve Zlíně zkušenost i s darováním vajíček.
A jak to probíhá, celý ten proces. Já si to nedovedu představit.
Také jsem byla ve ivf-zlin na umělém oplodnění, kde nám na dva pokusy pomohli s neplodností.
Ahoj, my si kliniku vybírali především podle recenzí a doporučení. Vzdálenost pro nás nebyla moc důležitá, chtěli jsme hlavně někam, kde mají dobré výsledky a pověst.
Můžu se zeptat, kde jste tedy nakonec IVF podstoupili?
Taky mám tady s tou klinikou zkušenost, ale já si ji vybrala sama na základě hodnocení https://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek
Dostala jsem doporučení přímo od lékařky, která mě poslala na kliniku ivf Zlín. Jinak kliniku si můžeš vybrat úplně sama ;)
Tak to dobře udělala. Mají výborné ohlasy skrz úspěšnost takže budu držet palce ať vybereš správně.
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.