Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kde mají hezké dětské značkové oblečení ? :)
Na zootu mají pěkné dětské značkové oblečení :)
Jakou značku oblečení dětem kupuješ ? :)
Já se teda snažím co nejvíc hledět na materiál, což mi u těch značkových nesedí a nemají ty věci bohužel kvalitní. Co jsem si hodně oblíbila, tak je eshop tamaiti, kde mají věci z organické bio bavlny, věci jsou na omak příjemné a ta kvalita je znát.
Dívala jsem se na to co mají a koupila jsem pro sestru na Vánoce poukaz k nim do eshopu, protože čeká miminko, tak věřím, že si tam vybere :)
Je super, že tady ty eshopy jsou, protože dcera je ekzematik takže musím dávat pozor i na složení u oblečení, aby ji nedráždilo.
Je to jeden z mála eshopů, kde mají skladem termo legíny ! Bože a já je nemohla sehnat fakt dlouho https://www.tamaiti.cz/detske-a-kojenecke-puncochace-z-biobavlny/
Nenechávali jste dětem dělat potisky na trička ? Nemáte zkušenost s nějakou firmou co funguje přes internet ?
Nejraději objednávám asi přes different, kde mají jednu z mých nejoblíbenějších značek, a to gap :)
Jakou značku dětem kupuješ ? :)
Převážně dětem kupuju gap a teď jsem kupovala už nějaké věci na Vánoce, protože mají slevy 15%
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden se pro vás, Berani, nese ve znamení nových začátků. Budete cítit silnou potřebu začít něco nového nebo se pustit do projektů, které jste dlouho odkládali. Energie Marsu vás povede k činorodosti, takže se nebojte pustit do akce. Jen pozor na unáhlen&aa... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.