Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Kde mají hezké dětské značkové oblečení ? :)
Na zootu mají pěkné dětské značkové oblečení :)
Jakou značku oblečení dětem kupuješ ? :)
Já se teda snažím co nejvíc hledět na materiál, což mi u těch značkových nesedí a nemají ty věci bohužel kvalitní. Co jsem si hodně oblíbila, tak je eshop tamaiti, kde mají věci z organické bio bavlny, věci jsou na omak příjemné a ta kvalita je znát.
Dívala jsem se na to co mají a koupila jsem pro sestru na Vánoce poukaz k nim do eshopu, protože čeká miminko, tak věřím, že si tam vybere :)
Je super, že tady ty eshopy jsou, protože dcera je ekzematik takže musím dávat pozor i na složení u oblečení, aby ji nedráždilo.
Je to jeden z mála eshopů, kde mají skladem termo legíny ! Bože a já je nemohla sehnat fakt dlouho https://www.tamaiti.cz/detske-a-kojenecke-puncochace-z-biobavlny/
Nenechávali jste dětem dělat potisky na trička ? Nemáte zkušenost s nějakou firmou co funguje přes internet ?
Nejraději objednávám asi přes different, kde mají jednu z mých nejoblíbenějších značek, a to gap :)
Jakou značku dětem kupuješ ? :)
Převážně dětem kupuju gap a teď jsem kupovala už nějaké věci na Vánoce, protože mají slevy 15%
Reklama
21. 3. - 20. 4.
Tento týden pro vás, Berany, přináší zajímavé možnosti a nové perspektivy. Energie okolního světa vás bude motivovat k tomu, abyste se pustili do nových projektů a vyburcovali se ze zajetých kolejí. Vaše přirozená odvaha a rozhodnost vá... Více
Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.